“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να συζητήσει για όλα με την Τουρκία”,υποστηρίζει ο Ευ.Αντώναρος


Ο Ευάγγελος Αντώναρος με κείμενο του στη προσωπική του σελίδα στο facebook, υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να συζητήσει τα πάντα με την Τουρκία. Για να υποστηρίξει την άποψη του επικαλείται όσα είπε σήμερα ο κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ.

Γράφει ο Ευ.Αντώναρος:

«Για μια ακόμη φορά — σήμερα — ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέπραξε ένα βαρύτατο εθνικο ατόπημα (για να μη χρησιμοποιήσω βαρύτερη έκφραση) που μόνο τυχαίο ολίσθημα δεν ειναι: Στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ μίλησε ξεκάθαρα για επίλυση των διαφορών με την Τουρκία.

»Ακόμη και τον αμφίσημο όρο θαλάσσιες ζώνες παρέλειψε σήμερα — και μάλιστα μιλώντας όχι σ ένα οποιοδήποτε κοινό αλλά προς έμπειρους βουλευτές από όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ.

»Αυτή είναι η πιο τρανή επιβεβαίωση ότι ο Ελληνας. πρωθυπουργός — όχι επειδή δήθεν πιέζεται απο καποιους στο εξωτερικό ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΔΙΟ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ — είναι έτοιμος να συζητήσει ΓΙΑ ΟΛΑ με την Τουρκία.

»Την ντροπιαστική αυτή αποκλιση απο τη διαχρονικη εθνική στρατηγική ότι δεν συζητάμε ό,τιδήποτε άλλο πέραν απο την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ δεν επιτρέπεται να αφήσουμε να γίνει πράξη. Γιατί πρόκειται απλά για εθνική μειοδοσία».

https://www.militaire.gr/

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.