ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΆΡΣΗ ΛΟΥΚΕΤΩΝ 2 ΔΕΚ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕ click away ΟΙ ΑΓΟΡΕΣΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΆΡΣΗ ΛΟΥΚΕΤΩΝ 2 ΔΕΚ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ  ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕ click away ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ                                                     

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, εξήγησε πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα με  το «πράσινο» φως, να λειτουργήσει η οικονομία της χώρας 

Ανέφερε πως αυτό θα καταστεί εφικτό εφόσον πέσει ο αριθμός των κρουσμάτων. εξήγησε ότι, «όλοι θα πρέπει να φορούν μάσκες και να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ τους…. Οι πελάτες στα καταστήματα θα μπαίνουν με αριθμούς έτσι ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός».

«Με μεγάλη προσοχή θα ανοίξουμε την οικονομία» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τόνισε ότι ο υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας έχει λάβει μέτρα, αλλά όταν ουσιαστικά το 30% στη Θεσσαλονίκη έχει νοσήσει και οι ΜΕΘ ασφυκτιούν, την ίδια ώρα υπάρχουν άνθρωποι «που κάνουν κορωνοπάρτι..ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΕΡΒΕΣΟ. Όσες εντατικές και να φτιάξουμε δεν προχωράμε… Ο ιός δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο δεν κάνει διακρίσεις… πρέπει να τηρήσουμε όλοι τα μέτρα με θρησκευτική ευλάβεια, θα κάνουμε πάρτι μετά» επισήμανε ο ίδιος.

 click away για τις αγορές

Σύμφωνα με τον υπουργό, πιθανότατα να ανοίξουν αρχικά ορισμένοι τομείς της οικονομίας, όπως τα εποχιακά είδη, π.χ  παιχνίδια, καθώς αυτά έχουν πληγεί περισσότερο από άλλους τομείς αυτή την περίοδο. Επισήμανε όμως ότι η αγορά θα λειτουργήσει με αυστηρούς όρους, όπως μάσκες, αποστάσεις, περιορισμένος αριθμός ατόμων μέσα στο κατάστημα.

 τα ψώνια με τον τρόπο του click away, δηλαδή, θα γίνεται παραγγελία από τον καταναλωτή στο κατάστημα, η παραγγελία θα ετοιμάζεται, ο πολίτης θα κλείνει ραντεβού με τον καταστηματάρχη και στη συνέχεια θα πηγαίνει στο κατάστημα για να παραλάβει την παραγγελία. Με αυτό τον τρόπο θα μειώνεται στο ελάχιστο η ανθρωπινή επαφή ενώ θα μειωθεί σε μεγάλο βαθμό και ο συνωστισμός μέσα στα καταστήματα.

Μεταξύ άλλων είπε πως εφόσον όλα πάνε καλά, το εμβόλιο θα φτάσει στη χώρα μας στα μέσα Δεκεμβρίου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το άνοιγμα της οικονομίας.Οποτε θα ανοιξουν και οι αλλες ...μολυσματικες... οικονομιες 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.