Ινδία: Κυβερνοεπίθεση στη φαρμακευτική Dr Reddy - Είχε λάβει έγκριση για κλινικές δοκιμές του εμβολίου «Spunik V»


Τα εργαστήρια της ινδικής φαρμακευτικής εταιρείας Dr Reddy, τα οποία να υπενθυμιστεί πως είχαν λάβει έγκριση για τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών στο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Sputnik V, έπεσαν θύματα χάκερς, με αποτέλεσμα να κλείσουν προσωρινά οι βασικές μονάδες παραγωγής της.

«Περιμένουμε όλες οι υπηρεσίες να ξεκινήσουν και πάλι μέσα σε 24 ώρες και δεν προβλέπουμε κάποια σημαντική συνέπεια στις δραστηριότητές μας λόγω της κυβερνοεπίθεσης» δήλωσε το διευθυντικό στέλεχος των εργαστηρίων της Dr Reddy, Μουκές Ραθί. 

Η κυβερνοεπίθεση πραγματοποιήθηκε στις βασικές μονάδες παραγωγής της εταιρείας στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Βραζιλία, την Ινδία και τη Ρωσία.

Η μετοχή της Dr Reddy υποχώρησε κατά 4,3% με την είδηση της κυβερνοεπίθεσης.

Η επίθεση των χάκερς έγινε λίγες μέρες αφότου ο οργανισμός φαρμάκων της Ινδίας έδωσε το «πράσινο φως» για την πραγματοποίηση της δεύτερης και της τρίτης φάσης των κλινικών δοκιμών του Sputnik V στις 17 Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του RDIF με την Dr Reddy η ινδική φαρμακευτική εταιρεία θα προμηθευτεί 100 εκατομμύρια δόσεις του πρώτου εμβολίου κατά του κορωνοϊού παγκοσμίως, που αναπτύχθηκε από το Ινστιτούτο Γκαμαλέγια.

pronews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.