ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Ο CEO του Twitter δηλώνει: Λάθος ο αποκλεισμός άρθρου της New York Post για τον γιο του Τζο Μπάιντεν


Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter Inc, Τζακ Ντόρσεϊ, δήλωσε ότι η εταιρεία του έκανε λάθος μπλοκάροντας συνδέσμους προς ένα άρθρο της New York Post που αναφερόταν στον γιο του προεδρικού υποψηφίου Τζο Μπάιντεν.

«Στόχος μας είναι να προσπαθούμε να προσθέτουμε το γενικότερο πλαίσιο και τώρα έχουμε δυνατότητες να το κάνουμε αυτό», ανέφερε ο Ντόρσεϊ με ανάρτησή του στο Twitter. Η εταιρεία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, κυρίως από το ρεπουμπλικανικό στρατόπεδο, επειδή μπλόκαρε χθες προσωρινά τον λογαριασμό της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ επειδή ανήρτησε ένα βίντεο για τον Χάντερ Μπάιντεν, τον γιο του Τζο Μπάιντεν, που όπως το twitter υποστήριξε ότι παραβίαζε τους κανόνες χρήσης της πλατφόρμας.
Τι έδειχνε το βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter

Το βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Twitter @TeamTrump αναφερόταν στο δημοσίευμα της New York Post που περιείχε λεπτομέρειες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Χάντερ Μπάιντεν στην Ουκρανία και υποστήριζε ότι ο Τζο Μπάιντεν είχε συναντηθεί με έναν σύμβουλο της ουκρανικής εταιρείας ενέργειας Burisma, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικών Υποθέσεων Λίντσεϊ Γκράχαμ και οι Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές Τεντ Κρουζ και Τζος Χόουλι ανέφεραν χθες ότι η Επιτροπή θα ψηφίσει για την κλήτευση στις 20 Οκτωβρίου και σχεδιάζει να καλέσει για ακρόαση τον Ντόρσεϊ την επόμενη Παρασκευή.

Μετά από τις αντιδράσεις, η επικεφαλής στρατηγικής του Twitter, Βιτζάια Γκάντε, δήλωσε αργά χθες ότι η εταιρεία αποφάσισε να κάνει αλλαγές στην πολιτική της περί «χακαρισμένου υλικού» - που εφάρμοσε στην προκείμενη περίπτωση. Η πολιτική αυτή που εισήγαγε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης απαγορεύει αναρτήσεις περιεχομένου που αποκτήθηκε μέσω δικτυοπαραβίασης και περιέχει ιδιωτικές πληροφορίες ή εμπορικά μυστικά ή θέτει ανθρώπους σε κίνδυνο
https://www.iefimerida.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.