Οι συγκεντρώσεις και οι παρελάσεις απαγορεύονται λόγω πανδημίας....



Μετά τη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα αλλοδαπών - κυρίως με καταγωγή από το Ιράκ- που απαιτούσαν άδειες παραμονής, το ΚΕΕΡΦΑ μαζί με την Νιγηριανή Διασπορά έκανε νέα συγκέντρωση το Σάββατο 31/10 στην πλατεία Βικτωρίας, αυτή τη φορά με Νιγηριανούς που διαμαρτύρονται για την πολιτική κατάσταση στη Νιγηρία! 

Στην Ομόνοια Ισλαμιστές  έκαψαν σημαίες της Γαλλίας και φωτογραφίες του Μακρόν.

Να υπενθυμίσουμε πως ανήμερα της 28η Οκτωβρίου είχε διοργανωθεί και παρέλαση Πακιστανών, η οποία  τελικά πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα.

Για αύριο Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020 στις 11:00 πμ, οργανώσεις αλλοδαπών σε κλειστές εφαρμογές καλούν σε μαζική ισλαμιστική διαμαρτυρία κατά της Γαλλίας στο Σύνταγμα, απέναντι από την Βουλή.


Η κυβέρνηση και ο Δήμος της Αθήνας φαίνεται πως εφαρμόζουν τον νόμο για τις συγκεντρώσεις επιλεκτικά καθώς είτε δίνει άδεια είτε ανέχεται τις συγκεντρώσεις αλλοδαπών τη στιγμή που  κυβέρνηση και ΜΜΕ υβρίζουν οποιοδήποτε πολίτη τολμήσει να ξεμυτίσει από το σπίτι ως δυνητικό «μεταδότη» του ιού, ενώ στο Μαξίμου να επιβάλλουν και δεύτερο καταστροφικό lockdown που θα «τελειώσει» οικονομικά εκατομμύρια Έλληνες.

Τη ιδια ωρα μάλιστα που  ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε το θράσος να πει   για όσους τόλμησαν να παρελάσουν την 28η Οκτωβρίου πως «πρόδωσαν την πατρίδα»! 

ΕΜΕΙΣ ΜΑΣΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ....

Με πληροφορίες από pronews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.