Διακοπή κυκλοφορίας στην Λ. Αθηνών - Σουνίου



Την διακοπή της κυκλοφορίας του ρεύματος προς Σούνιο της Λ. Αθηνών-Σουνίου  από το ύψος της παρόδιας οδού προς το κατάστημα «RIBAS» έως το ύψος της σήραγγας «Λουμπάρδα» έχει διατάξει η Τροχαία, λόγω πτώσης βράχων στην Τρύπα του Καραμανλή.

Στους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντοπίστηκαν πτώσεις από μικρές πέτρες, με αποτέλεσμα να κληθεί μελετητής προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση.

Ο δρόμος αναμένεται να παραμείνει κλειστός για τουλάχιστον 20 μέρες αρχής γενομένης από σήμερα Παρασκευή.


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν εντοπιστεί ρωγμές  και  η κατάσταση στο σημείο να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, καθώς υπάρχει φόβος να αποκολληθούν πιο βαριές πέτρες που φτάνουν ακόμα και τον ένα τόνο βάρος.

Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής, βρίσκονται στο σημείο και κάνουν εργασίες.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.