Βουλή: Υπερψηφίστηκε με τις ψήφους της ΝΔ ο πτωχευτικός κώδικας


Υπερψηφίστηκε από την Βουλή το νομοσχέδιο για τον νέο πτωχευτικό κώδικα, η συζήτηση του οποίου είχε διακοπεί λόγω της πρότασης δυσπιστίας που είχε υποβάλλει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσιπρας, σε βάρος του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Συνολικά ψήφισαν 298 βουλευτές. Επί της αρχής αλλά και επι όλων των άρθρων που τέθηκαν σε ονομαστική ψηφοφορία ψήφισαν υπέρ 158 βουλευτές και κατά 140 βουλευτές. Σημειώνεται, ότι με αίτημα του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του σχεδίου νόμου, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ είχαν θέσει σε ονομαστική ψηφοφορία 16 άρθρα του νομοσχεδίου το κάθε κόμμα.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.