Συμπλοκή Ρομά με πυροβολισμούς και τραυματίες στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου

 


Η προανάκριση από τις αστυνομικές αρχές είναι σε εξέλιξη για συμπλοκή μεταξύ Ρομά στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου.

Το σοβαρό επεισόδιο συνέβη περί τις 3.30 τα ξημερώματα σήμερα, Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2020,  και σε αυτό ενεπλάκησαν εννέα τουλάχιστον άτομα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr έπεσαν και πυροβολισμοί. Έπτα άτομα μάλιστα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου  με ελαφρά ευτυχώς τραύματα. Μεταξύ τους και ένα δίχρονο παιδί. Δύο παρέμειναν για νοσηλεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, για τη υπόθεση συνελήφθη 49χρονος και αναζητείται 29χρονος συνεργός του . Φέρονται να είναι πατέρας και γιος και τα άτομα που πυροβόλησαν  για προσωπικές διαφορές κατά ατόμων σε γειτονική κατοικία. Στο σημείο του συμβάντος εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν κάλυκες κυνηγετικού όπλου.


https://www.agrinionews.gr

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.