Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε Διαθρησκειακή Συνάντηση για την ειρήνη


Στην Διαθρησκειακή Συνάντηση με θέμα "Κανένας δεν σώζεται μόνος του - Αδελφοσύνη και Ειρήνη", που οργανώνει η Κοινότητα Sant’ Egidio, παρέστη την Τρίτη 20 Οκτωβρίου ο Οικουμενικό Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος μαζί με τον Πάπα Φραγκίσκο και άλλους χριστιανούς ηγέτες, προσευχήθηκε για την παγκόσμια ειρήνη στη Βασιλική της Σάντα Μαρία ιν Αρατσέλι, στη Ρώμη.

Να αναφερθεί ότι ο Πάπας Φραγκίσκος εμφανίστηκε πρώτη φορά με μάσκα, ενώ την έβγαλε όταν απευθύνθηκε στους παρισταμένους.

Παράλληλα, σε άλλες περιοχές της ιταλικής πρωτεύουσας, προσεύχονταν για την ειρήνη Εβραίοι προσεύχονταν στη συναγωγή της πόλης και Βουδιστές, Σιχ, Ινδουιστές και Μουσουλμάνοι.Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.