Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΑΣΙΝΗ''. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΟΙΠΟΝ;;;;


ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Sars-Cov-2

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΚΟΚΚΙΝΕΣ'' ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;;
ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΕΔΩ, ΑΙΡΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ;;;;

Τ'Ι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;

Καλύτερη η εικόνα της πορείας της πανδημίας στη χώρα μας σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ευρώπη, σύμφωνα με στοιχεία του ευρωπαϊκού CDC

Η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται από πολύ χαμηλά έως μέτρια επίπεδα επιδημιολογικού φορτίου Sars-Cov-2, σύμφωνα με τη σημερινή αξιολόγηση των Ευρωπαϊκών χωρών από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) σχετικά με την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ο σύνθετος δείκτης που χρησιμοποιεί το Ευρωπαϊκό Κέντρο (καταγραφή αριθμού κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους κατά τις τελευταίες 14 ημέρες και σε συνδυασμό με το ποσοστό των θετικών τεστ) αποτυπώνει τόσο τον ρυθμό διάδοσης της νόσου, όσο και τη δυναμική διείσδυσής του στην κοινότητα.

Συγκεκριμένα, η νότια Ελλάδα, η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται σε πολύ χαμηλό κίνδυνο. Η Αττική, μαζί με την υπόλοιπη κεντρική Ελλάδα, τη Μακεδονία και την Ήπειρο χαρακτηρίζονται ως μέτριου κινδύνου, ενώ μόνο ορισμένες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας έχουν χαρακτηρισθεί ως υψηλού κινδύνου.

Σε αντίθεση με την Ελλάδα, η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωπαϊκών χωρών χαρακτηρίζονται ως χώρες υψηλού επιδημιολογικού κινδύνου, με εξαίρεση να αποτελούν ορισμένες χώρες της κεντρικής-βόρειας Ευρώπης όπου είναι μέτριου κινδύνου.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.