4 Οκτ1999 ΑΠΟ ΣΥΚΡΟΥΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ 7 νεκροι οπαδοι του ΠΑΟΚ



 4 Οκτ1999  ΑΠΟ ΣΥΚΡΟΥΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΦΟΡΤΗΓΟΥ 7 νεκροι  οπαδοι του ΠΑΟΚ                           

.Στις 4 Οκτωβρίου 1999  Η οικογένεια του ΠΑΟΚ βυθίστηκε στο πένθος, όταν έξι οπαδοί της ομάδας έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Συνολικα 7 νεκροι με τον οδηγο του φορτηγου και πολλοι τραυματιες 
 Τα λεωφορείο που μετέφερε 77 φίλους του ΠΑΟΚ από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό στην προσπάθεια του να κάνει προσπέραση και ανατράπηκε πέφτοντας σε χαντάκι.

Στην εθνική οδό στο ύψος των Τεμπών, υπάρχει πάντα το μνημείο που θυμίζει το τραγικό περιστατικό, το οποίο είχε συμβεί στις 4.15 τα ξημερώματα.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.