Ο Ν.Τραμπ πέρασε για πρώτη φορά μπροστά: Προηγείται στην δημοσκόπηση της Rasmussen Reports!Στην δημοσκόπηση της πιο αξιόπιστης αμερικανικής εταιρείας δημοσκοπήσεων (είναι η ίδια εταιρεία που είχε προβλέψει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2016), της Rasmussen Reports, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πέρασε για πρώτη φορά μπροστά και ενώ βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Η δημοσκόπηση της εταιρείας δίνει στον Ντόναλντ Τραμπ προβάδισμα 1% έναντι του Τζο Μπάιντεν, 47%-46%.

Η διαφορά είναι οριακή αλλά όπως εύλογα αναφέρει η εταιρεία είναι η πρώτη φορά που ο Ν.Τραμπ πέρασε μπροστά από τον «Sleepy» Τζο Μπάιντεν από την άνοιξη, και την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.

Η δημοσκόπηση έρχεται σε συνέχεια δημοσκοπήσεων που καταγράφουν σταθερή μείωση της διαφοράς του από τον Τζο Μπάιντεν, πολλές φορές στα όρια του στατιστικού λάθους, ενώ την ίδια στιγμή ο νυν Αμερικανός πρόεδρος έχει ανακάμψει στις λεγόμενες Πολιτείες-κλειδιά, οι οποίες και θα κρίνουν τη συγκρότηση προεδρικής πλειοψηφίας στο Κολλέγιο των Εκλεκτόρων.

Στις ΗΠΑ δεν έχει τόσο σημασία η συνολική εθνική ψήφος καθώς ο πρόεδρος αναδεικνύεται με την πλειοψηφία των εκλεκτόρων.

Aξίζει να σημειωθεί πως ακόμα ο Ν.Τραμπ δεν έχει έρθει αντιμέτωπος σε ντιμπέιτ με τον Τ.Μπάιντεν. Εάν αυτό πραγματοποιηθεί αναμένεται να κερδίσει κι άλλες μονάδες έναντι του αντιπάλου του που έχει σοβαρά προβλήματα έκφρασης.


Settings
Tweet
See new Tweets
Tweet


Rasmussen Reports
@Rasmussen_Poll

Sep 16
White House Watch: Trump Takes First Lead... http://bit.ly/WhiteHouseWatch #BreakingPoll #Election2020


 https://www.triklopodia.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.