Παρίσι: Θρίλερ στον αέρα με Rafale – Γιατί μαχητικό έσπασε το φράγμα του ήχου


Ανησυχία προκλήθηκε στο Παρίσι με έναν δυνατό κρότο που ακούστηκε σε κάθε γωνιά της γαλλικής πρωτεύουσας, και αρχικά όλοι πίστεψαν ότι ήταν έκρηξη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας, ο ήχος προκλήθηκε από την άδεια που δόθηκε σε ένα μαχητικό τύπου Rafale να σπάσει το φράγμα του ήχου προκειμένου να σπεύσει σε βοήθεια αεροπλάνου που είχε χαθεί από τα ραντάρ.

Νωρίτερα, η αστυνομία ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι ο πολύ δυνατός θόρυβος που ακούστηκε στο Παρίσι και την περιφέρεια της γαλλικής πρωτεύουσας δεν προερχόταν από έκρηξη, αλλά από καταδιωκτικό αεροσκάφος που έσπασε το φράγμα του ήχου.

«Μην μπλοκάρετε τις τηλεφωνικές γραμμές έκτακτης ανάγκης!», ζήτησε από τους πολίτες η αστυνομία.

thesstoday.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.