Επίσκεψη Ζάεφ στην Αθήνα: Συναντήσεις με Μητσοτάκη και Σακελλαροπούλου


Ο Ζόραν Ζάεφ θα έχει και αρκετές συναντήσεις με επιχειρηματίες στη διάσκεψη του «Economist», όπως και με εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Διήμερη επίσκεψη εργασίας στηνΕλλάδα θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, θα συμμετάσχει σε συνέδριο που διοργανώνει ο «Economist», ενώ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη και την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Τον κ. Ζάεφ θα συνοδεύουν ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, αρμόδιος για τις οικονομικές υποθέσεις, Φατμίρ Μπιτικί, ο επίσης αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπεύθυνος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Νικολά Ντιμιτρόφ, αλλά και ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Μπουγιάρ Οσμάνι.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας θα απευθύνει ομιλία σε πάνελ συζήτησης, αφιερωμένο στα Δυτικά Βαλκάνια στην τράπεζα του «Economist», στην οποία φέτος κυριαρχούν τα θέματα σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας της COVID-19.

Στην ατζέντα της επίσκεψης στην Αθήνα του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας προβλέπεται στις 16 Σεπτεμβρίου γεύμα εργασίας με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ θα προηγηθεί συνάντηση με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

https://sputniknews.gr 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.