Φρένο στα μοριακά τεστ στην Αττική – Μπλόκαρε το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας


ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ  ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΊ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;; 
ΘΑ  ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΕ  ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ;;;
Ή ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΦΚΑ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ;;;;

Οπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του, το ΕΚΕΑ δεν δύναται να πραγματοποιεί το μοριακό έλεγχο του Covid-19 για τις δομές των Υγειονομικών Περιφερειών Αττικής, Αιγαίου, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων νησιών- Ηπείρου- Δυτικής Ελλάδας και Κρήτης.

Το θέμα έφεραν στη δημοσιότητα μέλη τη Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) τονίζοντας πως αυτό το πρόβλημα δεν είναι τωρινό, καθώς υπάρχουν ήδη μεγάλες καθυστερήσεις στην διεξαγωγή των τεστ, με αποτέλεσμα πολλά τεστ να παραμένουν στα νοσοκομεία και να μην στέλνοντας προς εξέταση.

Σύμφωνα με τον κ. Σιώρα, το πρόβλημα είναι πως το ΕΚΕΑ δεν διαθέτει ούτε αρκετό προσωπικό, ούτε τόσες πολλές βάρδιες αλλά και αντιδραστήρια ώστε να μπορέσει να δεχτεί τόσα πολλά δείγματα σε τόσο λίγο χρονικό  διάστημα.





Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.