''ΑΝΗΛΙΚΟΙ'' ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ


Στη σύλληψη ενός ακόμα άνδρα, αφγανικής καταγωγής, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές για τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της 8ης Σεπτεμβρίου και έκαψε ολοσχερώς το ΚΥΤ της Μόριας. Συνολικά έξι άτομα κατηγορούνται για εμπρησμό. ‘Οπως προκύπτει ομάδα έξι νεαρών Αφγανών, από 17 μέχρι 20 ετών, έβαλαν τη φωτιά στο ΚΥΤ της Μόριας. Όλοι τους συνελήφθησαν, οι δύο μάλιστα δήλωσαν ασυνόδευτοι ανήλικοι και μεταφέρθηκαν σε δομές στην ηπειρωτική Ελλάδα μετά τη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς την δομή.

«Οι εμπρηστές της Μόριας κρατούνται, είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, επιβεβαιώνοντας την εκδοχή του εμπρησμού. Οι αρχές είχαν ήδη συλλάβει πέντε άτομα και αναζητούσαν το έκτο.


«Η αστυνομία δούλεψε μεθοδικά, έβαλε τέλος σε σενάρια και αβάσιμες υποθέσεις. Οι κάθε λογής ακραίοι διαψεύσθηκαν και πάλι. Το κράτος ανασυντάσσεται. Αποδεικνύει κάθε μέρα ότι είναι εδώ με αυστηρότητα, ευαισθησία, νομιμότητα και ανθρωπισμό» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Εν τω μεταξύ αυξάνεται ο αριθμός των μεταναστών που μπαίνουν στο νέο καταυλισμό του Καρά Τεπέ για να εξεταστούν για τον κορονοϊό και να ταυτοποιηθούν.

ert.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.