Και ηρωίνη μέσα στην προσωρινή δομή στο Μαυροβούνι Λέσβου


Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λέσβο, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, την (25-09-2020) σε δομή διαμονής αλλοδαπών στην περιοχή «Μαυροβούνι» της Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του πέντε (5) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -5- γραμμαρίων.


Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, τα ναρκωτικά προορίζονταν για διάθεση σε τρίτους, έναντι χρηματικής αμοιβής.


Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.