Αναστολή πληρωμής φόρων και εισφορών για τις πληγείσες περιοχές


Τελευταία στιγμή αποφάσισαν παράταση πληρωμών για φόρους και εισφορές στις περιοχές που πλήγηκαν από την κακοκαιρία.
Είναι τραγικό και μόνο που σκέφτηκαν παράταση και όχι διαγραφή χρεών. Με την παρούσα κατάσταση ,μετά από μια δεκαετία ξεζουμίσματος και μια απόλυτη  καταστροφή από την κακοκαιρία, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουν είναι η διαγραφή. 
Όχι μόνο στις πληγείσες περιοχές αλλά σε όλη την Ελλάδα που έχουν  καταστρέψει,  αφού  σύμφωνα με τα δικά τους λόγια είμαστε σε πόλεμο και ως γνωστόν ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.

Η Ιστορία βέβαια μας δείχνει πως μόνο τα χρέη της Γερμανίας χαρίζονται  οριστικά... Εδω έχουμε ''πολιτικούς' που επαναφέρουν ακόμα και τα διαγραμμένα, όπως έκανε ο πατέρας του σημερινού Πρωθυπουργού....


Αν και από την προηγούμενη Κυριακή είχε ανακοινωθεί αναστολή πληρωμής φορολογικών υποχρεώσεων, δεν έχει συμβεί ακόμα το ίδιο για τις ασφαλιστικές. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο newmonehy.gr αυτό αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα.

Έληξαν ήδη όμως ή λήγουν σήμερα και οι διορίες υποβολής για:

– Επιστρεπτέα προκαταβολή (28.09.20)

– VIES Αυγούστου (28.09.20)

– ΦΠΑ Αυγούστου (30.09.20)

– ΦΜΥ Ιουλίου (30.09.20)

– Παρακρατηθέντες φόροι Ιουλίου (30.09.20)

– άλλες υποχρεώσεις (ΑΠΔ, προγράμματα ΟΑΕΔ κλπ).


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.