Σταμάτησε η παραγωγή των μασκών - γίγας για τους μαθητές


ΟΥΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ...
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΣΩΣΤΑ!!!
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΑΪΤΑ....
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΥΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΧΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ...
 ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ.

ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ''ΠΑΡΑΓΩΓΗ''

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ!!!

Με απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) διακόπτεται άμεσα η παραγωγή των μασκών για τα σχολεία, μετά το φαινόμενο με τις τεράστιες μάσκες που δόθηκαν στους μαθητές κατά την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς.

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εξέδωσε ανακοίνωση για το ζήτημα των μασκών που διανέμονται στα σχολεία, στην οποία αναφέρει ότι:

«Μετά την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας ότι κρίνεται αναγκαία η επαναδιατύπωση των αρχικών προδιαγραφών των μασκών, τις οποίες η ίδια συνέταξε και στις οποίες οφείλεται το θέμα που προέκυψε με το μέγεθος συγκεκριμένου αριθμού μασκών για συγκεκριμένες ηλικίες παιδιών, ζητήσαμε από τους αναδόχους του διαγωνισμού να σταματήσουν την παραγωγή τους, επανεκκινώντας τη με βάση τις νέες προδιαγραφές που θα μας αποσταλούν από το Υπουργείο Υγείας.


Με συνέπεια και υπευθυνότητα θα ολοκληρώσουμε μια προσπάθεια που στόχο έχει την ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας από την εξάπλωση του COVID-19».

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.