Συγκέντρωση στα Καμένα Βούρλα για τη μετεγκατάσταση μεταναστών


Κορυφώνουν τις αντιδράσεις τους οι κάτοικοι των Καμένων Βούρλων που δηλώνουν εξοργισμένοι με την απροσδόκητη εγκατάσταση προσφύγων στην λουτρόπολη.

Όλα ξεκίνησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι όταν έφτασαν στα Καμένα Βούρλα δύο λεωφορεία που μετέφεραν 39 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα προκειμένου να εγκατασταθούν σε τοπικό ξενοδοχείο, που έχει μισθωθεί από τον ΔΟΜ.
Τόσο η Δημοτική Αρχή όσο οι κάτοικοι αντέδρασαν από την πρώτη στιγμή, αφενός μεν γιατί δεν υπήρξε καμία ενημέρωση και αφετέρου γιατί όπως επισημαίνουν, το ξενοδοχείο που μισθώθηκε βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σχολεία νηπίων και μικρών παιδιών.

Στις 6 το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής μετά από κάλεσμα του δήμου, πραγματοποίησαν προσυγκέντρωση προκειμένου να μετακινηθούν μαζικά  στην έξοδο της λουτρόπολης στο σημείο των τούνελ  για να κλείσουν το δρόμο.

lamianow.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.