Κατρακύλα – ρεκόρ για την τουρκική λίρα: Βουλιάζει και το ρούβλι λόγω Ναγκόρνο Καραμπάχ


Η τουρκική λίρα κατρακύλησε σε νέο χαμηλό επίπεδο – ρεκόρ σήμερα και το ρωσικό ρούβλι υποχώρησε σε χαμηλό 4,5 ετών έναντι του ευρώ

Το ρωσικό νόμισμα υποχώρησε 1% σε χαμηλό εξαμήνου έναντι του δολαρίου, ενώ έναντι του ευρώ κατρακύλησε στο επίπεδο των 93,3 ρουβλιών, με τους επενδυτές να φοβούνται τον αντίκτυπο από τη νέα σύγκρουση μεταξύ της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν για το Ναγκόρνο Καραμπάχ. Σε μία προσπάθεια να περιορίσει την πίεση στο ρούβλι, η ρωσική κεντρική τράπεζα – που κάνει από τον Μάρτιο παρεμβάσεις στην αγορά συναλλάγματος -ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πουλά επιπλέον 2,9 δισεκ. ρούβλια ημερησίως.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.