Τα μέτρα σκοτώνουν την οικονομία παραδέχθηκε ο κ. Σύψας


Μέχρι τώρα ξέραμε πως θα φταίμε για το θάνατο των παππούδων. Τώρα μάθαμε πως θα φταίμε  και για την οικονομία!!!

Η προσπάθεια χειραγώγησης μας, έχει σπάσει τα κοντέρ!
Είναι πλέον σε άλλο επίπεδο...


Ο Νίκος Σύψας, μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" ομολόγησε πως κάθε νέο μέτρο σκοτώνει την οικονομία.


"Να τηρήσουμε τα μέτρα που πήραμε. Εύκολο αλλά και καταστροφικό να παίρνουμε νέα μέτρα. Αν τηρήσουμε τα υπάρχοντα μέτρα, δεν θα χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα» σημείωσε, προσθέτοντας πώς κάθε φορά που λαμβάνεται ένα νέο μέτρο «ρίχνουμε μια πιστολιά στην οικονομία".

Για το κλείσιμο των περίπτερων και των μίνι μάρκετ, είπε πως αυτό "έχει την έννοια ότι σταματάει την πώληση αλκοόλ. Το αλκοόλ δρα χαλαρωτικά και οδηγεί τους νέους να βγάλουν τις μάσκες, και να έρχονται πιο κοντά οι νέοι. Γι’ αυτό λήφθηκε αυτό το μέτρο, ειδικά για την Αττική".

"Όποιο μέτρο κι αν ληφθεί, αν ο οποιοσδήποτε είναι αποφασισμένος να συνωστιστεί θα το κάνει. Δεν μπορεί να υπάρχει αστυνομία σε κάθε πλατεία. Άσχημο και λυπηρό να βλέπεις τόσο κόσμο να παραμελεί τα μέτρα, τόσο ελαφρά τη καρδία" σχολίασε σχετικά με τον συνωστισμό που καταγράφεται στις πλατείες.

Ακόμα, ο καθηγητής, ανέφερε ότι η ηλικιακή ομάδα που προηγείται στα κρούσματα αυτό το διάστημα είναι η ομάδα 18-40 ετών. "Οι νέοι άνθρωποι δεν ακούν τους μεγαλύτερους" είπε.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.