Ξεκινά σήμερα το Athens Pride Week

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ.  ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ  ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ....

Ξεκινά σήμερα 4 Σεπτεμβρίου, και θα διαρκέσει μέχρι 11 Σεπτεμβρίου. Λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις μέσα στη πόλη τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Θα παρουσιαστούν ιστορίες LGBTQI+ πραγματικότητας, σεμινάρια, συζητήσεις, ταινίες εκθέσεις, dj sets και performances καθώς και η καμπάνια του Athens Pride 2020 "Γνωρίζουμε και υποστηρίζουμε τις LGBTQI+ οργανώσεις" με στόχο την ενδυνάμωση της LGBTQI+ κοινότητας.

"Αν και φέτος δεν θα ενώσουμε τις φωνές μας στο δρόμο, οι ιστορίες που μας στείλατε είναι αυτές οι οποίες διαμόρφωσαν το κεντρικό μας μήνυμα. Οι ιστορίες αυτές αποτυπώνουν την πραγματικότητα που βιώνουμε σήμερα τα LGBTQI+ άτομα στην Ελλάδα. Είναι ιστορίες με στιγμές που μας έκαναν να κλάψουμε, να φοβηθούμε, που μας πόνεσαν και μας έβγαλαν στους δρόμους. Αλλά κυρίως είναι ιστορίες που μας έδωσαν τη δύναμη να πούμε "ως εδώ".


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.