Θεσσαλονίκη: Ληστεια σε σπίτι δικαστικού . άρπαξαν 70.000 ευρώ

Οι «διαρρήκτες του 1 εκατ. ευρώ» χτύπησαν ξανά: Άνοιξαν το σπίτι δικαστή  του Αρείου
Θεσσαλονίκη: Ληστεια  σε σπίτι δικαστικού .  άρπαξαν 70.000 ευρώ

Περίπου στις 70.000 ευρώ ανέρχεται το χρηματικό ποσό που κατάφεραν να αφαιρέσουν οι δράστες από οικία στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα ήταν δικαστικός λειτουργός.

Η διάρρηξη φέρεται να έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ δηλώθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Πυλαίας χθες το βράδυ. Οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες για το περιστατικό.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα διαρρήκτες είχαν αρπάξει, μεταξύ άλλων, μεγάλο χρηματικό ποσό από σπίτι γνωστού επιχειρηματία στην περιοχή του Πανοράματος.

Οι αρχές φέρεται να εξετάζουν τον ενδεχόμενο να πρόκειται για τους ίδιους δράστες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τις δύο περιπτώσεις.

Πηγή: voria.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.