Υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης 2021 ο Ντόναλντ Τραμπ


Για υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ στο Νόμπελ Ειρήνης του 2021 κάνει λόγο το –προσκείμενο στο ρεπουμπλικανικό κόμμα- αμερικανικό δίκτυο Fox News.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου, ο Αμερικανός πρόεδρος προτάθηκε από τον Νορβηγό βουλευτή Christian Tybring-Gjedde με επιχείρημα την επίτευξη της ειρηνευτικής συμφωνίας ανάμεσα στα Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

«Εξαιτίας αυτού, θεωρώ ότι έχει κάνει περισσότερα για την επίτευξη της ειρήνης ανάμεσα στα κράτη από τους περισσότερους άλλους υποψήφιους του Νόμπελ Ειρήνης», δήλωσε ο Νορβηγός πολιτικός μιλώντας στο Fox News.

cnn.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.