Το Γενικό Κρατικό Νίκαιας δεν δέχεται ετοιμόγεννες στην εφημερια.



Εκτός λειτουργίας η μαιευτική –γυναικολογική μονάδα.

Νοσηλευόμενοι μιλάνε για «μπάχαλο», το οποίο εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο αποδίδουν στην προχειρότητα των υπευθύνων οι οποίοι αποφάσισαν, τελευταία στιγμή και άρον –άρον, να αδειάσουν την Γυναικολογική Μονάδα ώστε να μεταφέρουν εκεί προσωρινά τα ύποπτα για κορονοϊό κρούσματα μέχρι να ετοιμαστεί η Μονάδα covid.

«Κάποιοι δημιουργούν αναστάτωση χωρίς λόγο, η μεταφορά της μαιευτικής στην Β' Χειρουργική έγινε λόγω τεχνικού προβλήματος που θα έχει λυθεί μέχρι αύριο και δεν έχει σχέση με την μονάδα covid που θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει την ερχόμενη Δευτέρα. Οι λεχώνες είναι απολύτως ασφαλείς», είπε στο Documentonews ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου ,Αναστάσιος Μύτογλου.

Και πρόσθεσε ότι μετά από συνεννόηση με το ΚΕΠΥ – ΕΚΑΒ για σήμερα οι ετοιμόγεννες θα μεταφέρονται σε άλλα νοσοκομεία.

Απ΄ την άλλη οι καταγγέλλοντες επιμένουν ότι όλα αυτά έγιναν για να ετοιμαστεί τελευταία στιγμή ο χώρος covid για τον οποίο δεν είχε γίνει τίποτε εδώ και κάποιες ημέρες που είχε δοθεί εντολή ότι παραμένουν στο νοσοκομείο για νοσηλεία θετικοί στον κορονοϊο ασθενείς .

Τόνιζαν επίσης ότι οι γυναίκες αυτές έρχονται και γεννάνε χωρίς να έχουν ελεγχθεί για κορονοϊο και τώρα μπήκαν σε χώρους χειρουργείων ενώ τα νεογνά είναι πλέον πολύ μακριά από τους νεογνολόγους….

«Κυριακή κοντή γιορτή» που λέει ο λαός…

Η αυριανή ημέρα δεν αργεί να έρθει οπότε και θα δείξει ποιοι δημιουργούν ή επικαλούνται προβλήματα που δεν υπάρχουν…

https://www.documentonews.gr/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.