Μακρόν και Τράμπ έχουν κοινό ενδιαφέρον για την Αν. Μεσόγειο



Επικοινωνία με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ είχε ο Γάλλος ομόλογός του Εμανουέλ Μακρόν για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, τη Λιβύη και τον Λίβανο.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρόεδρος της Γαλλίας «οι απόψεις μας συγκλίνουν. Το ενδιαφέρον μας για την ειρήνη και την ασφάλεια είναι κοινό. Θα το κάνουμε να γίνει σεβαστό».


Je me suis entretenu avec le président américain Donald Trump de la situation en Méditerranée orientale, en Libye et au Liban. Nos vues sont convergentes. Notre intérêt à la paix et à la sécurité y est commun. Nous le ferons respecter.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.