Μεταμόρφωση: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης - Κλειστή η Αθηνών-ΛαμίαςΜεταμόρφωση: Μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης - Κλειστή η Αθηνών-Λαμίας  

μαυρος καπνος σκεπασε την αττκη προς βορεια ,ανημερα της Παναγιας απο την 
Φωτιά που ξέσπασε στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου σε εργοστάσιο ανακύκλωσης επί της οδού Σώρου, στη Μεταμόρφωση. 

Στο σημείο επιχειρούν 12 οχήματα με 37 Πυροσβέστες, με συνδρομή εθελοντών και υδροφόρα του δήμου.

Η πυρκαγιά έχει πάρει έκταση και έχει επεκταθεί σε όλο το κτήριο, ενώ λόγω των πλαστικών που καίγονται έχει καλυφθεί με πυκνό μαύρο καπνό ο ουρανός της Αττικής. Για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει η εθνική οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Λόγω της φωτιάς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα της Λυκόβρυσης, στη Λ. Κηφισού στο ρεύμα προς Αθήνα καθώς και στο ύψος της γέφυρας Τατοΐου στο ρεύμα προς Λαμία.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.