Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Τραμπ


Τηλεφώνημα Τραμπ στον Μητσοτάκη για να συζητήσουν τις εξελίξεις με την Τουρκία. Μετά από τα τόσα καλά λόγια που έχει πει για τον Ερντογάν ο Τραμπ, κινδυνεύει να χάσει πολλές ψήφους από τους ελληνοαμερικανούς.
Όπως διαρρέουν από το Μαξίμου ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον κ.Τραμπ για το ενδιαφέρον του εν μέσω προεκλογικής περιόδου. Ο κ.Μητσοτάκης έθεσε το ζήτημα των αποσταθεροποιητικών ενεργειών της Τουρκίας, που βάζουν σε κίνδυνο την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και δοκιμάζουν τη συνοχή του ΝΑΤΟ. Πρόσθεσε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμβάλει ουσιαστικά στην αποκλιμάκωση υπό την προϋπόθεση ότι η Τουρκία θα σταματήσει άμεσα τις προκλητικές της ενέργειες.
militaire.gr
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.