Καθηγητής Ι.Μάζης Η ερχόμενη εβδομάδα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όπως το εννοούν οι Κινέζοι ως κατάρα




Μια πολύ  ενδιαφέρουσα  συνέντευξη έδωσε ο καθηγητής Ι.Μάζης  στην τηλεόραση  ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ .
Στην συνέντευξη αυτη  επεσήμανε την θετική στάση που έχουν χώρες Γαλλία ,Αυστρία, για τις ελληνικές υποθέσεις!Επίσης απο την πλευρά της  Τουρκίας  δεν υπάρχει προκλητικότητα αλλά επιθετικότητα!!Κ επισημαίνει ότι  η Τουρκία καλό θα είναι να μην δοκιμάσει την ΔΥΝΑΜΗ των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων...

Από την πλευρά της Γερμανίας ως προεδρεύουσας της Ε.Ε.κ παρότι διάκειται προκλητικά ευνοϊκά ως προς την Τουρκία ,έχει  αντιληφθεί ότι με αυτήν την στάση της θα χρεωθεί μια πολύ πιθανή διάλυση της νοτιοανατολικής πτερυγας του ΝΑΤΟ αλλά κ της νοτιοανατολικής Ευρώπης..

Κ τέλος ως προς την πολιτική Τραμπ ανέφερε ότι είναι ανορθολογική η πολιτική του  ως προς τις δυο χώρες! (Σ.Σ Σε αντίθεση με το Στέϊτ Ντιπάρμεντ)



  


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.