Μετέωρο και στο Τόκιο



Το εντυπωσιακό φαινόμενο έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής, πάνω από την επαρχία Κάντο, στην οποία ανήκει το Τόκιο.


«Ήταν φωτεινός όσο η πιο λαμπρή πανσέληνος» σχολίασε ο Νταίτσι Φούτζι, στέλεχος του μουσείου της Χιρατσούκα, που παρακολούθησε το πέρασμα του μετεωρίτη μέσω κάμερας, τοποθετημένης στο σπίτι του.

«Το φως του ήταν συνεχές και κατέβηκε σε ένα διάστημα περίπου 10 δευτερολέπτων, οπότε δεν  υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν μετεωρίτης» εξήγησε ο Φούτζι.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο το φωτεινό σώμα εισέρχεται στη γήινη ατμόσφαιρα και γίνεται ολοένα και πιο λαμπρό καθώς πλησιάζει.

Κάποια στιγμή το φως του σιγά-σιγά χάνεται και η φωτεινή βολίδα τελικά εξαφανίζεται, αφήνοντας πίσω του λαμπρά ίχνη σαν φλόγες στον ουρανό.


ATOM Camで先程隕石?火球の映像が鮮明に撮れました! みなさんはどうでしょう? #火球 #隕石 #流れ星 #ATOMCam

https://sputniknews.gr/


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.