Ο Σόρος πληρώνει την εισαγγελέα που άσκησε δίωξη σε ζευγάρι που προστάτεψε το σπίτι του από διαδηλωτές του black lives matterΟκτώ ημέρες μετά την άσκηση διώξεων από την εισαγγελέα Κιμ Γκάρντνερ, εναντίον ενός  ζευγαριού που υπερασπίστηκε το σπίτι του από ακροαριστερούς ταραξίες, ο Τζορτζ Σόρος έδωσε 116.000 δολάρια σε μια Επιτροπή Πολιτικής Δράσης (PAC) που ιδρύθηκε για την εισαγγελέα.

Η κατάθεση του Σαββάτου στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Μιζούρι αποκάλυψε τη δωρεά που έγινε απευθείας από τον Soros στο PAC Δικαιοσύνης και Δημόσιας Ασφάλειας του Μισσούρι, στο οποίο ο Soros είναι ο μόνος δωρητής μέχρι στιγμής. Το PAC έχει ήδη ξοδέψει τουλάχιστον 104.393 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων 77.804 $ απευθείας στην Γκάρντνερ. 

Ο εκπρόσωπος του Soros Michael Vachon είπε στο Just The News ότι δεν είναι μυστικό πως ο Soros υποστηρίζει εισαγγελείς όπως η Γκάρντνερ για τη «μεταρρύθμιση» της ποινικής δικαιοσύνης υπέρ της αριστεράς.

Η Γκάρντνερ  κατηγορίες ενάντια στον Mark McCloskey, 63 ετών, και τη σύζυγό του Patricia, 61 ετών, οι οποίοι οπλίστηκαν και στάθηκαν έξω από το σπίτι τους, καθώς μια ομάδα εκατοντάδων ακροαριστερών διαδηλωτών έσπασε μια πύλη για να διαδηλώσει.

 Για την υπεράσπιση της περιουσίας τους, κατηγορήθηκαν για κακούργημα και για παράνομη χρήση όπλου. Μέρες μετά την υποβολή των κατηγοριών, προέκυψε ότι το προσωπικό της Γκάρντνερ διέταξε ένα εργαστήριο εγκληματικών πράξεων να παραβιάσει τα αποδεικτικά στοιχεία, επανασυναρμολογώντας το πιστόλι «στήριξης» που κρατάει η Patricia για να την κάνει «ικανή για θανατηφόρα χρήση».

Η Γκάρντνερ, ανήκει στους Δημοκρατικούς, εξελέγη το 2016 και υποστηρίχθηκε από τα PAC που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος, τα οποία υποστηρίζουν οικονομικά αρκετούς εισαγγελείς σε ολόκληρη την Αμερική σε μια προοδευτική πλατφόρμα μεταρρύθμισης της ποινικής δικαιοσύνης.

Είναι η ίδια εισαγγελέας που απήγγειλε ποινικές κατηγορίες εναντίον του τότε Ρεπουμπλικανικού κυβερνήτη Μισσούρι Eric Greitens, αναγκάζοντάς τον να παραιτηθεί, για να αποκαλύψει αργότερα ότι δεν είχε αποδείξεις για να στηρίξει τους ισχυρισμούς της.

Στην παρούσα υπόθεση δικηγόρος του ζευγαριού, Joel Schwartz, έχει καταθέσει μια πρόταση για την απομάκρυνση τόσο της Γκάρντνερ σημειώνοντας «ότι η εκστρατεία της Γκάρντνερ χρησιμοποίησε το περιστατικό των McCloskeys για να προωθήσει το δικό της οικονομικό, προσωπικό και επαγγελματικό κέρδος».

https://www.pronews.gr/


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.