Ο ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ !




Αναδημοσίευση απο τον φίλο συντοπίτη κ συναγωνιστή Δημητριο Θεοδωροπουλο


ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΕΦΕΡΑΝ ενα εισαγωμενο Υδρογονανθρακα Το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ πανακριβο , και τον ομομασαν ΠΡΑΣΙΝΟ !!! Εισαγουν επισης ρευμα απο λιγνιτη Βαλκανικων χωρων ! Κουρευουν και ξεκοιλιαζουν τα βουνα μας , λαμβανοντας ενα ΝΕΟ κατοχικο δανειο 150 δις ευρω , για Αιολικα !
ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΑ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ , για να σωθει ο πλανητης ΓΗ απο ρυπους 0,0000001% , επειδη λενε , sic ειναι καρκινογονος , ενω εχει τους ιδιους ρυπους που εχουν τα εργοστασια παραγωγης ρευματος απο Φ.Αεριο !!!!!
Τελος , ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ , ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ , ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΑ ΜΜΕ , ΩΣ Π Ρ Α Σ Ι Ν Η Α Ν Α Π Τ Υ Ξ Η !!!! Ειναι ολοι τους υπερ του νταβατζη ΕΤΜΕΑΡ και ρυθμιζομενων χρεωσεων , περι τα 3 δις ετησιως που τα μοιραζονται με τους ΑΠΕγδυτες και ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΞΩΡΥΞΕΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ !!!!!!!! ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !



δημητριος θεοδωροπουλος 09/07/20 .

 
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.