Όταν η υγεία μπερδεύεται με τη μόδα και την κουλτούρα κάτι δεν πάει καλά.....


Σύμφωνα με την κυρια Λινού «Η μάσκα πρέπει να γίνει μόδα στη νεολαία […] Είναι θέμα κουλτούρας» συνέχισε η κα Λινού.

«Σ’ όλα τα μέρη του κόσμου παρατηρείτε ότι ο κορονοϊός πλήττει μειονότητες και χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις. Ευτυχώς στη χώρα μας έχουμε υγειονομική κάλυψη σε όλους». 

Και πρόσθεσε: «Όμως είναι γεγονός ότι όταν κάποιος έχει χαμηλό εισόδημα και έχει να διαλέξει τα προς το ζην ή τη μάσκα, θα διαλέξει το πρώτο, ενώ απαιτείται σίγουρα η παρουσία του στη δουλειά. Θα θυσιάσει κάποιος την προσωπική του υγεία για να επιβιώσει».

Πριν την εμφάνιση του ιού είδαμε πολλούς καλλιτέχνες να φορούν μάσκα. Καλλιτέχνες αγαπητούς στη νεολαία που τους έχουν ως πρότυπα.

Είδαμε να γίνονται μόδα τα κοριτσάκια χωρίς στόμα!

Κι εδώ να σημειώσουμε πως όχι δεν υπάρχει ιατρική περίθαλψη για όλους, υπήρχε πριν μπούμε στα μνημόνια, τώρα πλέον είναι για εκλεκτούς.

Τι σπουδάζουν άραγε στο Harvard;  Όλοι οι απόφοιτοι του, λένε ακριβώς τα ίδια ότι κι αν έχουν σπουδάσει!!!!!



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.