Άφησαν τον κόσμο να καεί παίζοντας πολιτικά παιχνίδια... 23 Ιουλιου 2018

Ο άνθρωπος που ήταν τότε  αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας, είναι ο ίδιος που μετά τις εκλογές πρόπερσι  αναβαθμίστηκε σε γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!!!

Η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας για τη συγκεκριμένη θέση προκαλεί έκπληξη καθώς ο κ. Τσουβάλας δήλωνε υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκε η Αστυνομία την υπόθεση στο Μάτι, προκαλώντας - εκείνη την περίοδο- τα πυρά της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 

Μάλιστα τότε η Νέα Δημοκρατία είχε εκδόσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Η θλιβερή παράσταση απόσεισης κάθε ευθύνης που έστησε απόψε η κυβέρνηση, - με την συνδρομή δυστυχώς και των υπηρεσιακών παραγόντων που έχει επιλέξει ως επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας - προκαλεί μόνον οργή. Aνίκανους πολιτικούς γνώρισε και άλλη φορά η χώρα. Αλλά με το θράσος να δηλώνουν ακόμη και υπερήφανοι, ύστερα από μια πρωτόγνωρη εθνική τραγωδία, ποτέ».

Και ο Βασίλης Ματθαιόπουλος αναβαθμίστηκε όμως από υπαρχηγό σε αρχηγό της Πυροσβεστικής.
Τα έκαναν και οι δυο τόσο καλά που πήραν και προαγωγή;

Ο Βασίλης Ματθαιόπουλος προήχθη σε όλους τους βαθμούς κατ’ επιλογή και τιμήθηκε με διάφορα μετάλλια, παράσημα και διαμνημονεύσεις, μεταξύ άλλων, με τον ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα, τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής, το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικα και το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Τιμής.

Τα κόμματα φροντίζουν τα 'παιδιά' τους... όλα, χωρίς εξαίρεση.
Σε κάθε εθνική τραγωδία ή σε κάθε αποκάλυψη ευθυνών φροντίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια μας. Δήθεν αποκαλύπτουν τις 'βρομιές' των 'αντιπάλων'.

Πάντα για το 'καλό' μας.... Έτσι αποκαθιστούν τα δικά τους 'παιδιά'.

Έχουν τόσο θράσος  μάλιστα που έφτασαν στο σημείο να κυνηγούν ακόμα και εισαγγελείς, προκειμένου να καλύψουν τα νώτα τους!

ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΔΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΘΥΜΑΤΑΙ; 
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ;

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.