Πα-τέρας κακοποιούσε τις κόρες του και ο συ-ζυγός της μίας την εξέδιδε!



Πα-τέρας κακοποιούσε τις κόρες του και ο συ-ζυγός της μίας την εξέδιδε!

Συγκεκριμένα, στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε η είδηση πως ένας πατέρας ασελγούσε στις κόρες του όσο αυτές ήταν ανήλικες. Αυτό όμως που κάνει ακόμη χειρότερο τον εφιάλτη, είναι πως ο σύζυγος της μίας, την ανάγκαζε να εκδίδεται.

Πρόκειται για πρωτοφανή τραγωδία συνεχούς ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 70χρονου και ενός 42χρονου για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών - μεταχείριση ανηλίκου.

Συγκεκριμένα ο 70χρονος, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της (39 ετών σήμερα) όσο αυτές ήταν ανήλικες, χτυπώντας τες και ασελγόντας σε βάρος τους.

Όταν η η 29χρονη παντρεύτηκε η φρίκη συνεχίστηκε. Ο 42χρονος σύζυγος της ασκούσε συχνά σωματική και σεξουαλική βία, την ανάγκαζε να εκδίδεται, ενώ ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα παιδιά τους, δίνοντάς τους αλκοόλ και ναρκωτικά.

​Μάλιστα ασέλγησε και σε ένα εξ αυτών!

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

www.pronews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας Ellas-Planet στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.