20-25 Ιουλίου οι ημερομηνίες για επανέναρξη των ΜΟΕ με την Τουρκία

 Βασίλης Σκουρής

Στις 27 Ιουλίου η επίσκεψη του υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Ουάσιγκτον
20 έως 25 Ιουλίου είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι ημερομηνίες που έχει δώσει το ελληνικό Πεντάγωνο για την επανέναρξη των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

Ο νέος γύρος των συζητήσεων μάλλον θα πρέπει να θεωρείται ακόμα πιο… βέβαιος μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Ερντογάν, ενώ αυτή τη φορά είναι η σειρά της Τουρκίας να τον φιλοξενήσει.

Ταυτόχρονα, επιβεβαιώνεται η πληροφορία που είχαν δημοσιεύσει τα «Παιχνίδια Εξουσίας» ότι στις 27 Ιουλίου ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον.
Οι εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ούτως ή άλλως αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικές το επόμενο διάστημα...

https://www.ieidiseis.gr

 
Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.