ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΥΠΕΤΑΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΥΤΟΥΣ ′′ΥΠΗΡΕΤΕΙ′′ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! Γ' ΜΕΡΟΣ



Ο παγκόσμιος έλεγχος των φυσικών πόρων είναι ουσιαστικά ένα σενάριο-τέλος παιχνιδιού, “ Εnd Game” όπου μπορεί κανείς να επικρατήσει και να ασκήσει πλήρη έλεγχο.

Αυτό το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης είναι δύσκολο να εκτελεστεί  με ένα πλήθος τραπεζών σε κάθε χώρα που εξυπηρετούν πολλαπλά αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα. Για αυτό προσπαθούν να διασφαλίσουν τον μακροπολιτικό έλεγχο, μέσω του χρέους και του εκάστοτε εγχώριου τραπεζικού συστήματος οδηγώντας στο λουκέτο τις περιφερειακές τράπεζες (όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ, μαζικά), είτε σε συγχωνεύσεις με τις μεγαλύτερες τράπεζες, οι οποίες είναι ήδη ευθυγραμμισμένες με τους στόχους των παγκοσμιοποιητών.
Ήδη τα εθνικά κέντρα εξουσίας δεν ελέγχουν πλήρως την οικονομική πολιτική. Είναι υποχρεωμένα να προσαρμόζονται στις επιταγές άλλων διεθνών κέντρων, στα ευρύτερα παγκόσμια ρεύματα. Για το σκοπό αυτό προωθούνται συνενώσεις κρατών, σχεδιάζονται αλλαγές συνόρων, περιφερειακά κράτη πού θα είναι προτεκτοράτα των ισχυρότερων κέντρων εξουσίας. Ό πόλεμος των Βαλκανίων φανερώνει αυτούς τους σχεδιασμούς, πού προέρχονται κυρίως από την θεωρούμενη ως μονοκράτειρα Αμερική.
Σήμερα βλέπουμε, ότι στο πολιτικό επίπεδο υπονομεύονται πολλοί από τους δημοκρατικούς θεσμούς και εξασθενεί η ισχύς, το κύρος, η αποτελεσματικότητα τους. Νέες διεθνείς συνθήκες (όπως η περιβόητη Σένγκεν) υπογράφονται, τιθέμενες επάνω και από τα τοπικά εθνικά συντάγματα, χωρίς παράλληλα να κατοχυρώνονται διεθνώς τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όσο για τους χάρτες του Ο.Η.Ε., αποτελούν απλώς παιχνίδια στα χέρια των ισχυρών.
Το νέο ΝΑΤΟ, πού παραμένει όργανο κυρίως της νεοεποχίτικης Αμερικής, μετά τη νέα επετειακή Σύνοδο του Μαΐου 1999 έπαυσε και επισήμως να έχει μόνο αμυντικό χαρακτήρα. Με πρόφαση τις μειονότητες και την εκδημοκράτιση θα επεμβαίνει στα εσωτερικά των άλλων χωρών, θα αλλάζει σύνορα. (kostasxan.blogspot.com)
Τελικός σκοπός, η καταστολή κάθε πυρήνος αντιστάσεως στην επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
                      – Η κοινωνία αγνοεί  –
Το πρόβλημα είναι ότι ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα. Ζούμε σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον που δημιουργήθηκε από τα ΜΜΕ.
Πολλοί άνθρωποι, ειδικά οι νέοι, αποδέχονται την πραγματικότητα που τους παρουσιάζουν τα ΜΜΕ.
Η λαϊκή κουλτούρα, ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, η μουσική, μεταφέρουν μηνύματα για το πώς λειτουργεί η κοινωνία και για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι.
Η διασκέδαση δεν είναι άνευ αξιών. Εχει ιδεολογικό περιεχόμενο παρουσιάζει μια κοσμοθέαση που επηρεάζει αυτούς που παρακολουθούν τα προγράμματα.
Υπάρχει λόγος που τα τηλεοπτικά δίκτυα και η μουσική βιομηχανία έχουν Τμήματα προγραμματισμού
Οι επιθέσεις που δεχόμαστε διαρκώς και διά βίου από τα προγράμματα. μας προγραμματίζουν σε μια συγκεκριμένη κοσμοθέαση. Μπορεί να το θεωρούμε φυσιολογικό αυτό γιατί γεννηθήκαμε μέσα σ’αυτό το σύστημα ψέματος και απάτης.
Η εξαπάτηση έχει γίνει μέρος της κοινωνικής δομής της κοινωνίας διότι γεννηθήκαμε μέσα σ’αυτή την κατάσταση, και οι γονείς μας το ίδιο. Δεν ξέρουμε τίποτα καλύτερο. Δεν βλέπουμε απαραίτητα τα πράγματα όπως είναι. Βλέπουμε τα πράγματα όπως είμαστε εμείς.
Δύο είναι τα βασικά μέσα με τα οποία χειραγωγούνται και ελέγχονται οι άνθρωποι.
Το ένα είναι πολύ απλό και βασικό. Είναι ο έλεγχος της πληροφόρησης.
Οταν δεν έχουμε όλα τα δεδομένα για κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα η κρίση μας δεν θα είναι καλύτερη από την ποιότητα της πληροφόρησής μας. Παρά το γεγονός ότι έχουμε υπερπληροφόρηση μέσα από το διαδίκτυο και άλλες πηγές πρέπει να’χουμε τη νοητική ετοιμότητα που θα μπορέσει να αξιολογήσει τις πληροφορίες. Για να μπορούμε να προσδιορίσουμε ποια είναι η αλήθεια, ποιο το ψέμα ποια η μισή αλήθεια, κάτω από τη βασική λεζάντα “ Ελεγχος πληροφόρησης”.
Υπάρχει μακρόχρονη κατοχύρωση δικαιωμάτων στα διαφορετικά ΜΜΕ τον τύπο, τις εκδόσεις, τις ταινίες, τη μουσική, την τηλεόραση. Και η ιδιοκτησία αυτή είναι στα χέρια πολύ λίγων ατόμων, των πολυεθνικών. Σήμερα, 5-6 πολυεθνικές ελέγχουν τις επιλογές πληροφόρησης και ψυχαγωγίας που έχουν οι άνθρωποι.
Ως αρχισυντάκτης, μου ήταν εύκολο να δω πόσο απλό ήταν να αλλάξει η σημασία ενός γεγονότος ή τη σημασία αυτού που λέει κάποιος. Γνώριζα λοιπόν πολύ καλά πόσο εύπλαστη ήταν η πραγματικότητα των Μέσων. Ομως, δεν είχα αντιληφθεί πλήρως την έκταση της χειραγώγησης και του ελέγχου των ΜΜΕ καθώς και των ανθρώπων που δουλεύουν σ’αυτά. Αν πάρω την τηλεόραση σαν παράδειγμα για το πώς λειτουργεί ο προγραμματισμός και ο έλεγχος του νου η τηλεόραση είναι το ισχυρότερο όπλο ψυχολογικού πολέμου στην ιστορία.
Ωστόσο, για πολλούς, η τηλεόραση είναι ένα μέλος της οικογένειας σ’ένα σπίτι.
Κυρίαρχο μέλος. Κουμαντάρει το σπιτικό.
Επιπλέον είναι η κύρια πηγή πληροφόρησης.
Η τηλεόραση αντιπροσωπεύει ένα θρησκευτικό άμβωνα, τον οποίο ασπάζεται ένα έθνος.
Πολλοί δεν σκέφτονται αυτά που τους επηρεάζουν υποσυνείδητα γιατί δεν ξέρουν τι να ψάξουν, μέχρι να’ρθει κάποιος να τους τα υποδείξει αυτά. Τότε βλέπουν πώς επηρεαζόμαστε όλοι μας από τις ίδιες δυνάμεις, εν αγνοία μας.
Ο απόλυτος έλεγχος είναι αυτός που εφαρμόζεται χωρίς τη συνειδητή επίγνωση του άλλου.
Η τηλεόραση είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα. Σκεφτείτε πως όποτε βλέπετε μικρά παιδιά ή υπερήλικες να παρακολουθούν τηλεόραση εχουν ένα γυάλινο, κενό βλέμμα. Γιατί βρίσκονται σε μια κατάσταση ύπνωσης. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η τηλεόραση μπορεί να το κάνει αυτό.
Δεν έχει σημασία τι βλέπετε. Η εικόνα τρεμοπαίζει παρόλο που φαίνεται στατική και σταθερή, στην ουσία τρεμοπαίζει. Συνειδητά δεν το βλέπουμε, αλλά υποσυνείδητα, η οπτική επανάληψη όταν τρεμοπαίζει προκαλεί την κατάσταση ύπνωσης. Αυτή είναι η βασική αρχή του υπνωτισμού.
Το υποκείμενο εστάζει το συνειδητό του σε μία από τις 5 αισθήσεις. Στην περίπτωση της τηλεόρασης, μιλάμε για την όραση και την εικόνα που τρεμοπαίζει. Και ο επαναλαμβανόμενος ήχος προκαλεί μια κατάσταση ύπνωσης. Γιατί είναι σημαντικό αυτό;
Γιατί είμαστε πιο επιρρεπείς σε νοητικό προγραμματισμό ειδικά όταν βρισκόμαστε σ’αυτήν την κατάσταση.
Σ’αυτή την κατάσταση, είμαστε ευάλωτοι στη χειραγώγηση. Πρώτο μέλημα του προγραμματιστή ή του διαφημιστή είναι να δημιουργήσει τις συνθήκες που θα δημιουργήσει νοητική κατάσταση η οποία ευνοεί τη λήψη του μηνύματος. Αυτή η κατάσταση, είναι η ύπνωση.
Κι έτσι η τηλεόραση είναι πολύ σημαντική σ’αυτή τη διαδικασία αφού δημιουργεί ομοιογενή αντίληψη σε ολόκληρο τον πληθυσμό. Ετυχε να αγοράσετε κάτι και μετά να αναρωτηθείτε γιατί το αγοράσατε;
Νομίζω πως έχει τύχει σε όλους μας. Είναι ένα κοινό καθημερινό παράδειγμα όπου πεισθήκαμε να κάνουμε μια αγορά, με βάση ένα μήνυμα που μας εμφυτεύτηκε για να προτιμήσουμε ένα συγκεκριμένο προϊόν. Αυτός είναι ο στόχος.
Είτε για τον διαφημιστή, είτε για τον προπαγανδιστή. Δεν υπάρχει διαφορά.
Ο ένας πουλάει προϊόντα, ο άλλος πουλάει ιδέες.
Ο στόχος είναι να μας “ εμφυτεύσουν” μια προγραμματισμένη αντίδραση ώστε να αντιδράσουμε αυτοματα και χωρίς να σκεφτούμε, σε προτίμηση για μια μπίρα ή για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, και αυτή είναι η ουσία του προγραμματισμού.
Αν το σκεφτείτε, όποτε ακούτε τους εκφωνητές δελτίων ειδήσεων θα συνειδητοποιήσετε πως ασχέτως εθνικής τους προέλευσης είτε είναι μαύροι, άσπροι, ισπανόφωνοι ή ανατολίτες, έχουν όλοι ίδιο τρόπο ομιλίας.
Ενα ρυθμό ομιλίας που σχετίζεται με τη μετάδοση πραγματικών πληροφοριών. Αυτός ο ρυθμός είναι παρόμοιος με την εκφορά του λόγου ενός υπνωτιστή. Ο εκφωνητής/η εκφωνήτρια κοιτάζει ευθέως την κάμερα και τον θεατή στα μάτια. Αλλη μια τεχνική ύπνωσης. Ο/η εκφωνητής/τρια, είναι “ έγκριτο” πρόσωπο. Ενθαρρύνει την αποδοχή της πληροφορίας. Ο κόσμος θα δεχτεί την πληροφορία που  έρχεται από ένα πρόσωπο που είναι αποδεκτό και τυγχάνει σεβασμού. Η πολλαπλή επανάληψη της πληροφορίας δημιουργεί την προγραμματισμένη αντίδραση, οπότε, όταν δουν πάλι την πληροφορία θα την δεχτούν αυτόματα και χωρίς να το σκεφτούν. (ramnousia.com)
Πιστεύετε ότι τα ΜΜΕ έχουν συνέργεια στην επιδίωξη του ελέγχου του νου;
Γιατί εγώ πιστεύω ότι τα ΜΜΕ ελέγχονται απόλυτα.
                                     – Πώς τα γνωρίζουμε όλα αυτά –
Το διαδίκτυο σήμερα έχει μηδενίσει τις αποστάσεις και η πληροφορία μεταδίδεται αστραπιαία. Το παιχνίδι αυτό κατάφεραν και το κράτησαν κρυφό για πάνω από 300 χρόνια με τις μασονικές στοές και τις μυστικές λέσχες. Σήμερα όμως με την τεράστια εξάπλωση του διαδικτύου και την ανταλλαγή πληροφοριών, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα φοβερά τους σχέδια.
Ολες οι παραπάνω πληροφορίες μπορούν να διασταυρωθούν με λίγο ψάξιμο στο internet. Ψάξτε “ Καταστατικό κεντρικής τράπεζας” στο google και θα κατεβάσετε το καταστατικό της τράπεζας Ελλάδος σε PDF.  Ψάξτε “ European central bank memorandum” και θα βρείτε το καταστατικό της ΕΚΤ.  Ψάξτε “ μετοχική σύνθεση τραπεζών” και προσπαθείστε να βρείτε τη μετοχική σύνθεση της κεντρικής τράπεζας. Δεν θα τη βρείτε. Θα βρείτε για όλες τις τράπεζες, εκτός από την κεντρική. (θαλαμοφύλακας)
 – Η Ελλάδα –
Οι σημερινοί πολιτικοί δεν ενδιαφέρονται ούτε εκπροσωπούν τα συμφέροντα του λαού. Είναι πράκτορες των μεγαλοτραπεζιτών, και αυτών τα συμφέροντα εξυπηρετούν.
Με μεγάλη ευκολία θα διαθέσουν δισεκατομύρια για αγορά αμυντικού εξοπλισμού, για ανούσια σχολικά βιβλία, για αγορά πανάκριβων συστημάτων παρακολούθησης, για οτιδήποτε άχρηστο και ακριβό. Θα σπαταλήσουν με μανία το δημόσιο πλούτο και θα φέρουν τη χώρα σε κατάσταση ανάγκης για ακόμα μεγαλύτερο δανεισμό.
Σκεφτείτε το λίγο. Ο ΓΑΠ εργάζεται για το δικό μας συμφέρον ή τρέχει να εξασφαλίσει το τραπεζικό καρτέλ;
Τον Δεκέμβριο του 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι παρά το μεγάλο χρέος μας θα τα καταφέρουμε μόνοι μας χωρίς ξένη βοήθεια.
Λίγες μέρες μετά, την πρωτοχρονιά του 2010 ο Πρωθυπουργός κάνει ρεβεγιόν στο σπίτι του Στέλιου Ζαβού (αδελφού του πρώην ευρωβουλευτή της Ν.Δ) κουμπάρου του διεθνούς κερδοσκόπου και ‘πεφωτισμένου’ Τζορτζ Σόρος και φίλου του άλλου ‘πεφωτισμένου’ μεγαλοκερδοσκόπου Τζον Πόλσον.
Είναι σίγουρο πια πώς η Ελλάδα θα ξεκινήσει τη καταστροφή της Ευρωζώνης μέσω φυσικά της δικής της αυτοκαταστροφής. Και αυτό είναι σίγουρο αφού λίγο καιρό μετά στη Νέα Υόρκη – σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal – ο Στέλιος Ζαβός οργάνωσε ‘μυστικό δείπνο’ για το πώς θα εξελιχθεί η ελληνική οικονομία και το ευρώ (!!!) με καλεσμένους τον Τζορτζ Σόρος, τον Τζον Πόλσον και τον Νουριέλ Ρουμπινί και άλλους διεθνείς κερδοσκόπους.
Οι Σόρος, Πόλσον και άλλοι ‘Πεφωτισμένοι’ αφού τοποθέτησαν δισεκατομμύρια ευρώ σε παράγωγα που ευνοούνται από την κατάρρευση της Ελληνικής οικονομίας έδωσαν πέρυσι την άνοιξη το πράσινο φως για να ξεκινήσει η Ελληνική κρίση που έφερε σήμερα την χώρα μας στην κατάσταση που όλοι γνωρίζουμε. (καταντάει γελοίο να μας επισκέπτονται οι κερδοσκόποι αυτοί που μας έφεραν σε σημερινή μας θέση και να μα υποδεικνύουν πώς να σωθούμε !!!)
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα δούμε πως θα συνεχίσει η οικονομικήκαταστροφή της χώρας μας η οποία δυστυχώς  χρησιμοποιείται στην εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης των ‘Πεφωτισμένων’.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.