Θετικά τα σημάδια υγείας του Παναγιώτη Ραφαήλ - Στέκεται στα πόδια του

Θετικά τα σημάδια υγείας του Παναγιώτη Ραφαήλ - Στέκεται στα πόδια του
Θετικά τα σημάδια υγείας του Παναγιώτη Ραφαήλ - Στέκεται στα πόδια του                                   

Στην πρωινή του εκπομπή απο την Αμερική που είναι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ.. όπως δήλωσε είχε πάει για να δει απο κοντά τον μικρο Ραφαηλ ..  επιβεβαίωσε το γεγονός της τεραστίας βελτίωσης του και οτι ανταποκρινεται πλέον σε πολλές κινήσεις  ,,,,,,  Καυτηρίασε με δυνατή φωνή τους εδώ καρεκλοκενταυρους που απλόχερα είπαν... και είχαν δικάσει την έκβαση

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ εξακολουθεί να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στη Βοστόνη και τα νέα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού φαίνεται πως είναι ευχάριστα.
 Στέκεται στα πόδια του.

Τα πρώρα ενθαρρυντικά σημάδια μετά από τη θεραπεία που ακολούθησε ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.

 Σε βίντεο που ανέβασαν οι γονείς του το παιδί στέκεται όρθιο στα πόδια αφήνοντας πολλές ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο

. Κάνουν λόγο για θαύμα το οποίο όπως αναφέρουν οφείλεται στον κόσμο που πρόσφερε απλόχερα τη βοήθειά του προκειμένου ο Παναγιώτης Ραφαήλ να μεταβεί σε ειδικό κέντρο στις ΗΠΑ για να κάνει θεραπεία.


”Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και Φυσικοθεραπείες.
 Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! 
Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα”, γράφουν οι γονείς του σε ανάρτηση στο facebook.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.