Ρακοσυλλέκτες βρήκαν στα σκουπίδια τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864 - Φωτογραφία

 
 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 25/10/2019
 
ΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ Χασάν Ραΐφ ΚΑΙ ΤΟΝ Ερτσάν Χασάν ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΜΑΘΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΩΣ ΟΙ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!!!!! ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΙ ΑΠ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.
ΥΠΟΠΤΟ....;;;;

Ένα μοναδικό εύρημα για την ιστορία της Ελλάδας βρίσκεται πλέον στη Βιβλιοθήκη της Βουλής, μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκαν από μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών «Η Πρόοδος».
Είναι αξιοθαύμαστο το τι μπορεί να βρει κανείς στα σκουπίδια. Αυτό αποδεικνύει και η πρόσφατη ιστορία που φέρνει στο φως η Βιβλιοθήκη της Βουλής.
Η Βιβλιοθήκη της Βουλής σε ανάρτησή της στο Facebook έκανε γνωστό πως σήμερα το πρωί δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από δύο άνδρες, τον Χασάν Ραΐφ και τον Ερτσάν Χασάν.
Οι δύο άνδρες ενημέρωσαν τους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης ότι ήθελαν να τους φέρουν έναν τόμο του 1864 που βρήκαν στα σκουπίδια στο Παγκράτι.
Όπως αναφέρει η ανάρτηση τα μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών «Η Πρόοδος» βρίσκουν πολλά πράγματα στα σκουπίδια, που τελικά μπορεί να είναι ιδιαιτέρως πολύτιμα.
Το τελευταίο τους εύρημα ήταν ένας δεμένος τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864, ο οποίος μάλιστα ήταν σε άριστη κατάσταση.
«Σήμερα το πρωί λάβαμε ένα ντροπαλό τηλεφώνημα από τον Χασάν Ραΐφ και τον Ερτσάν Χασάν. Ήθελαν να φέρουν στην Βιβλιοθήκη έναν τόμο του 1864 που βρήκαν στα σκουπίδια της περιοχής Παγκρατίου. Βλέπουν και βρίσκουν πολλά σαν μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών Η Πρόοδος. Έφεραν ένα δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864, σε άριστη κατάσταση. Τους ευχαριστούμε που σκέφτηκαν την Βιβλιοθήκη της Βουλής.», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.