Ο Βενιζέλος αισθάνεται ότι τον σέβονται περισσότερο στη ΝΔ αλλά ο Μητσοτάκης λέει ότι “δεν θα τον δείτε στα ψηφοδέλτιά μας”…(άρα;)

 

«Δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με τον Ευ. Βενιζέλο» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ANT1 και το Νίκο Χατζηνικολάου, αποφεύγοντας παράλληλα να σχολιάσει το “χαμό” που γίνεται στο ΚΙΝΑΛ.
Όπως είπε, “δεν θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος στα ψηφοδέλτιά μας”, αποκλείοντας οποιοδήποτε θέμα συνεργασίας με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Την ίδια ώρα,μιλώντας στο ΣΚΑΙ και τη Σία Κοσιώνη ο Ευάγγελος Βενιζέλος έριχνε τα “βέλη” του στη Φώφη Γεννηματά δηλώνοντας ότι “είμαι θύμα σκοπιμότητας της κυρίας Γεννηματά”.
“Εμένα δεν με ενδιαφέρει να είμαι βουλευτής. Το ερώτημα είναι αν το ΚΙΝΑΛ επιθυμεί να έχει και εμένα στη Βουλή. Ήθελε άρα να στείλει ένα μήνυμα. Το μήνυμα ότι κάτι αλλάζει στο ΚΙΝΑΛ, δημιουργείται ένα ΚΙΝΑΛ χωρίς Βενιζέλο” πρόσθεσε ο Ευ.Βενιζέλος”, ενώ πέταξε και το “καρφί” απαντώντας στις αιτιάσεις ότι ο ίδιος συμβολίζει την συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία “δεν συμβολίζει η ίδια η κυρία Γεννηματά την συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία ως αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας υπό τον Αβραμόπουλο στην κυβέρνηση Σαμαρά;”.
Κλείνοντας τη συνέντευξή του και αναφερόμενος στα σενάρια για το επόμενό του βήμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ουσιαστικά ότι αισθάνεται ότι στη ΝΔ τον σέβονται περισσότερο από οτι στο ΚΙΝΑΛ, αφού “η Νέα Δημοκρατία με σέβεται για τον ιστορικό μου ρόλο, αλλά ξέρει ότι δεν ανήκω στον χώρο της. Η ηγεσία του κόμματός μου δεν με σέβεται”.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.