Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στην Καλλιθέα – Ψάχνουν τον δολοφόνο της 29χρονης


Την άτυχη γυναίκα εντόπισε η θεία της μόλις μπήκε στο διαμέρισμα της, στην οδό Σκοπευτηρίου. Το διαμέρισμα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έφερε ίχνη παραβίασης.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι η 29χρονη έφερε εκχυμώσεις στον λαιμό της. Οι Αρχές δεν είναι σε θέση ακόμη να πουν με βεβαιότητα εάν ο στραγγαλισμός της προήλθε από κάποια ζώνησκοινί ή ακόμη και με τα χέρια. Αναμένεται το πόρισμά του ιατροδικαστή για να διευκρινιστεί εάν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή όχι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cnn.gr, η γυναίκα είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, τα οποία όμως δεν ήταν στο διαμέρισμα, καθώς τα είχε πάρει ο εν διαστάσει σύζυγός της.
Την υπόθεση της 29χρονης έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και αναζητείται ο σύζυγός της για να δώσει εξηγήσεις στις Αρχές.
Έναν έντονο καυγά φέρεται να είχε το ζευγάρι την περασμένη Παρασκευή (10/05/2019), σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν γείτονες της άτυχης κοπέλας στο Star. «Έγινε χαμός την Παρασκευή. Βγήκε όλη η γειτονιά έξω από τη φασαρίατα έσπασαν όλα μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδα τη γυναίκα», δήλωσε γείτονας.
Μάλιστα όλοι μιλούν για μία πολύ ήσυχη κοπέλα, η οποία δεν είχε δώσει δικαιώματα, δεν είχε επαφές με τους γείτονες και έμοιαζε αρκετά φοβισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.