ΝΕΑΝΘΡΩΠΟΣ


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 15-11-18

Όλα ξεκίνησαν 6 μήνες πριν, όταν τον περασμένο Μάρτιο μας ανακοίνωσαν οι Rothschild και όλοι αυτοί οι τραπεζίτες (και ο Στουρνάρας) πως όλος ο πλανήτης ΤΟΥΣ χρωστάει 350 τρις.
Αποφάσισαν λοιπόν να εδραιώσουν αυτή την οφειλή μετατρέποντας όλο τον πλανήτη σε ένα ιδιόκτητο  εργοτάξιο πολυεθνικών και όλους εμάς σε εργάτες τους. 

 Τον Δεκέμβριο λοιπόν στο Μαρόκο γίνεται μια σύνοδο με σκοπό να μας δώσουν ''ταυτότητα'' Ταυτότητα νεάνθρωπου!!! Θα καταργήσουν όλα όσα μας χαρακτήριζαν σαν ΑΝΘΡΩΠΟ. 

 ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ... ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!

 Σύμφωνα με τον Σωκράτη : Το όνομα «άνθρωπος» σημαίνει ότι τα μεν άλλα ζώα τίποτε από όσα βλέπουν δεν μελετούν, δεν συλλογίζονται και δεν αναθρούν … τίποτε ήτοι δεν παρατηρούν με προσοχή… ο δε άνθρωπος άπαξ και δεί κάτι – άπαξ δηλαδή και«όπωπε» κάτι – και αναθρεί και συλλογίζεται ό,τι όπωπε. Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι ο άνθρωπος σωστά ονομάστηκε «άνθρωπος», διότι είναι το μοναδικό ζώον, το οποίον «αναθρεί ά όπωπε», παρατηρεί δηλαδή με μεγάλη προσοχή ό,τι έχει δει.].
 
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ...
ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΟΥΤΕ ΦΥΛΗ,ΟΥΤΕ ΦΥΛΟ,ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.... ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ...

ΤΕΡΜΑ ΤΟ  «αναθρεί ά όπωπε»!!!

 Εκεί λοιπόν στο μακρινό και εξωτικό Μαρόκο, που οι  ΝΔ άνεμοί του ποτέ δεν βγαίνουν σε καλό για τη χώρα μας και όχι μόνο, θα ψηφίσουν την δήθεν εξιλέωση τους από τα δεινά που έχουν προκαλέσει στους ιθαγενείς λαούς της γης... 

265 εκατομμύρια μετανάστες θα έρθουν στην Ευρώπη με προπληρωμένη Master Card που έχει παραλάβει ο Σόρος από τις τράπεζες και τον ΟΗΕ... θα έρθουν να δουλέψουν στις πολυεθνικές της Ευρώπης!!! 
Βέβαια τα ''μεγάλα'' αφεντικά ζουν αλλού και όχι στις επιχειρήσεις τους!!!

Οι εκεί κυβερνήσεις προφανώς θα ψηφίσουν την πράξη αυτή... Φτωχοί είναι, θα παίρνουν και λεφτά και θα διώχνουν τον κόσμο...

Έχουν μάλιστα υπολογίσει ανα τετραγωνικό πόσοι άνθρωποι χωράνε οπότε όλοι θα είναι νόμιμοι και με πλήρη δικαιώματα σε όλα... Και βέβαια με ταυτότητα νεάνθρωπου. 
Ξαφνικά η Γερμανία από 85 εκ. πληθυσμό θα γίνει 360εκ. και η Ελλάδα από 10 εκ. θα γίνει 75εκ.!!!

Και εδώ αρχίζει το πρόβλημα... 
Πολλές χώρες και λαοί που έχουν μάθει τί πρόκειται να ψηφιστεί έχουν ήδη ξεσηκωθεί!!!

Τραμπ,Ιταλία,Αυστρία,Ουγγαρία,Πολωνία,Τσεχία, Βουλγαρία έχουν δηλώσει καθαρά πως  δεν πρόκειται να υπογράψουν τον Δεκέμβριο το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση.

Οι λαοί έχουν βγει στους δρόμους με τεράστιες πορείες διεκδικώντας το δικαίωμα τους να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Κι όμως!!! Είναι αυτοί οι λαοί που λανσάρονται διεθνώς σαν ακροδεξιοί και σαν εθνικιστές και σαν ρατσιστές και σαν ότι σκεφτεί το πολωμένο μυαλό  όλων όσων τα πιστεύουν και αναπαράγουν!!!

 Και αυτά είναι λόγια ακόμα και του ανθρωπιστή Μακρόν!!!
 Είπε καθαρά πως όποιος ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!!! 

Στην χώρα μας η πληροφόρηση σχετικά με το θέμα είναι ελλιπής σίγουρα και διαστρεβλωμένη... Φροντίζουν καθημερινά για αυτό οι χρήσιμοι πουλημένοι προδότες... 
 Αυτό όμως είναι θέμα επόμενου άρθρου

Προς το παρόν ας αναλογιστούμε αυτό το τετράστιχο

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΚΡΙΝΟ ΥΣΤΕΡΑ...
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ...
ΑΠΟΔΗΜΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑ...
ΖΗΣΑΜΕ ΜΕ ΦΤΗΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...
ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΣΤΟ ΤΩΡΑ  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.