Το 2019 έρχεται πανδημία που θα σκοτώσει 30 εκατ. ανθρώπους, προειδοποιεί ο Μπιλ Γκέιτς

Αποτέλεσμα εικόνας για πανδημια επιδημια

AΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2017...ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ....ΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ..ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΛΕΊΨΟΥΜΕ ΛΑΔΑΚΙ 
ΟΛΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑΝ ,,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΕΙΤΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΜΑΣ ,
,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΗΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΚΑΤΙ ,,,ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΕΙ ???
Το 2019-20 έρχεται πανδημία που θα σκοτώσει 30 εκατ. ανθρώπους, προειδοποιεί ο Μπιλ ΓκέιτςΤην περίοδο 2014-2016, ο ιός του Έμπολα προκάλεσε 11.000 θανάτους μόνο στη Δυτική Αφρική. Αυτή η επιδημία οδήγησε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια νέα πρωτοβουλία για την αναγνώριση όλων των θανατηφόρων ασθενειών και την αντιμετώπισή του.

Το πρόγραμμα, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, είναι γνωστό ως Global Health Security Agenda και είναι ενεργό σε 49 χώρες.

Ωστόσο, η χρηματοδότηση του προγράμματος βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο με αποτέλεσμα πολλοί, ειδικοί και μη, να ανησυχούν για μια νέα πανδημία στον πλανήτη.
Μεταξύ αυτών και ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος γράφοντας στο Business Insider, εκτίμησε ότι μια, άγνωστη, μέχρι στιγμής, ασθένεια θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους μέχρι το 2019.

«Είτε αυτό πυροδοτηθεί από τη φύση είτε από κάποιον τρομοκράτη, οι επιδημιολόγοι λένε ότι κάποιο παθογόνο, που θα μεταδίδεται με τον αέρα, θα μπορούσε να σκοτώσει πάνω από 30 εκατ. ανθρώπους σε λιγότερο από έναν χρόνο. Μάλιστα, λένε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να συμβεί τα επόμενα 10-15 χρόνια» τονίζει ο Γκέιτς, υπενθυμίζοντας ότι η τελευταία πανδημία ήταν το 1918.

«Είναι αναπόφευκτο να συμβεί ξανά» προειδοποιεί.

επιμελεια Αντωνια

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.