Πονηρές διακρίσεις στα νέα ηλεκτρονικά εισιτήρια....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 25/11/2018

Εκτός από την πολυδιαφημιζόμενη προσωποποιημένη κάρτα υπάρχει και η ανώνυμη και το πολλαπλό εισιτήριο.

Για να έχεις όμως τις παροχές του μειωμένου κομίστρου ή μειωμένη τιμή εφόσον βγάλεις για όλο το μήνα όπως γινόταν με τα παλαιού τύπου εισιτήρια πρέπει να έχεις απαραίτητα προσωποποιημένη κάρτα.

Γιατί;

Αυτό δεν αποτελεί διάκριση; Για ποιο λόγο πρέπει να προσκομίζουμε όλα τα προσωπικά μας δεδομένα για να μπορούμε να μετακινούμαστε στην πόλη μας.

Οι αλλοδαποί τις βγάζουν μόνο με διαβατήριο. Εμείς πρώτα τις βγάζαμε με την ταυτότητα.

Πλέον δεν είναι αρκετή η  ταυτότητα;

Δεν καταπατούνται τα δικαιώματα κανενός από αυτό;

Μη βιαστεί κάποιος να πει ότι γίνετε για λόγους ασφαλείας γιατί μόνο για λόγους ασφαλείας δε γίνετε.

Όπως η επιμονή για τη χρήση του πλαστικού χρήματος και του e-banking δεν έχει καθόλου αγνές προθέσεις έτσι και η προσωποποιημένη κάρτα.
Μην ξεχνάμε πως με τα παλιά εισιτήρια ξέραμε ανά πάσα στιγμή αν είναι έγκυρο η όχι, τώρα πρέπει να έχεις συνεχώς το μυαλό σου μην λήξει.

Όσο για την ασφάλεια που παρέχει υποτίθεται δεν υπάρχει, ο κακοποιός δεν παίρνει το μετρό και το λεωφορείο κι αν το πάρει δε θα βγάλει προσωποποιημένη κάρτα!!!!

Ας καταλάβουμε επιτέλους οτι σε όλες αυτές τις κινήσεις για χρήση ηλεκτρονικού χρήματος εισιτηρίων κλπ δεν υπάρχει τίποτα αγνό και για το καλό το δικό μας.
Είναι η δική τους ασφάλεια ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να σβήσουν τα ίχνη της κλεψιάς τους ή να σβήσουν όσους είναι εμπόδιο στα σχέδια τους....

Εις το επανιδείν

ΜΑΤΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.