ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟΗ ΕΩΑ (ΠΡΩΪΝΗ) ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΉ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 26/7-12/8
Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΓΙΝΕ
 ΣΕ ΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ
ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΕΛΥΤΗ
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΛΟΠΟΊΗΣΗ
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΑΙΜΑΤΑ
 ΣΤΟΝ ΣΤΙΧΟ
Τον Ιούλιο κάποτε μισανοίξανε
τα μεγάλα μάτια της μες στα σπλάχνα μου
Την παρθένα ζωή μια στιγμή να φωτίσουν
μακρινή μητέρα, ρόδο μου, ρόδο αμάραντοΤο φαινόμενο της εώας (πρωινής) Επιτολής του Σειρίου λαμβάνει χώραν μία φορά τον χρόνο, όταν ο Ήλιος ανατέλλει ταυτοχρόνως με τον αστέρα Σείριο Α', (από πλανήτες του οποίου κατάγονται οι Έλληνες, oi οποίοι κατήλθαν στην Γη το 127.000 π.Χ). Ο Σείριος Α' έχει διάμετρο τριπλάσια του δικού μας Ήλιου, βρίσκεται στον Αστερισμό του Κυνός και απέχει 8,57 έτη φωτός από την Γη.

Η Επιτολή θα πραγματοποιηθεί αύριο  και θα λάβει χώραν  με την ανατολη του ηλιου  το πρωί.

Τη στιγμή που ανατέλλει ο Ήλιος μαζί με τον Σείριο Α' και λίγο πριν εμφανιστούν στον ορίζοντα, ο ουρανός και η θάλασσα παίρνουν πορτοκαλί χρώμα. Ακριβώς τότε το νερό όλων των θαλασσών της Γαίας για 30 λεπτά της ώρας, μετατρέπεται από αλμυρό σε πεντακάθαρο γλυκό νερό! Το νερό αυτό το πίνουμε κι αν θέλουμε το αποθηκεύουμε και το χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον χρόνο κυρίως πριν την εκφώνηση της Ελληνικής Αλφαβήτου - Προσευχής, καθώς έχει ανώτατη ενεργειακή δομή των αρχέγονων Πατρώων δυνάμεων. Εννοείται ότι παίρνουμε και πίνουμε το νερό από καθαρές παραλίες, ώστε να μην υπάρχουν παράγοντες ιδιαίτερης μόλυνσης.

Δημόσια αναφορά στο φαινόμενο της Επιτολής, έγινε και   από τον δρα Μ. Λαμπράκη κατά την ομιλία του στην EI-END Χανίων στις 25/06/2014.

Μ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: "Κατ' αρχήν μπαίνουμε σε βαθιά νερά. Η Επιτολή δεν είναι του Ηλίου, η Επιτολή είναι του Σείριου. Αυτό είναι πλέον αποδεδειγμένο από όλους τους αστρονόμους ότι όλα τα άστρα του έναστρου ουρανού ανήκουν σε ένα δυαδικό σύστημα. Το δυαδικό αυτό σύστημα σημαίνει ότι τα αρχικά νεφελώματα τα οποία δημιούργησαν τα διάφορα άστρα, ήσαν πάντα διπλά. Σκεφτείτε να γίνει μία έκρηξις και από το κέντρο της να φύγουν δύο κώνοι – ο ένας από τη μια μεριά κι ο άλλος από την άλλη – και να δημιουργηθεί νεφέλωμα και εν τέλει να καταλήξουν να δημιουργηθούν δύο διαφορετικά ηλιακά συστήματα. Αυτό λοιπόν το σύστημα των δυαδικών άστρων είναι πλέον απόλυτα αποδεκτό, όχι μόνο από τους αστρονόμους κι από την επιστήμη αλλά κι' από τη NASA. Επομένως, όταν βλέπουμε έναν Ήλιο όπως τον δικό μας, πρέπει να ψάχνουμε να βρούμε ποιo είναι και που είναι το ταίρι του. Μετά λοιπόν από μεγάλη και ενδελεχή έρευνα κατέληξαν ότι το ταίρι του δικού μας Ηλίου είναι ο Σείριος Α'. Το αστρικό σύστημα του Σειρίου Α' και του δικού μας Ήλιου, είναι δύο παράλληλα αστρικά συστήματα.
Ότι συμβαίνει στο ένα σύστημα συμβαίνει και στο άλλο. Γιατί; Γιατί δημιουργήθηκαν από το ίδιο αρχικό νεφέλωμα κι από την ίδια έκρηξη. Άρα λοιπόν, η πρόοδος και η πυκνότης θα έλεγα, η πύκνωσις των νεφελωμάτων είχε παράλληλες διαδρομές και έτσι, τόσον οι πλανήτες γύρω από το κεντρικό αστέρι, όσο και το κεντρικό αστέρι, έχουν τις ίδιες ιδιότητες. Επομένως η Ζωή στον πλανήτη ΓH, ή σε όποιον άλλον πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, είναι απόλυτα συνδυασμένη με τον Αστερισμό του Σειρίου.

Εάν λοιπόν ανατρέξετε αυτήν την διαδρομή, θα δείτε σε κάποιο σημείο συγκεκριμένο κατά τη διάρκεια του Ενιαυτού, οι δύο Ήλιοι εμφανίζονται την ίδια ώρα. Ανατέλλουν την ίδια ώρα. Τι σημαίνει αυτόι; Δίδει μία τεράστια ενεργοποίηση στο κύριο συστατικό και των δύο συστημάτων. Και το κύριο συστατικό των δύο συστημάτων είναι το ΥΔΩΡ. Το ΝΕΡΟ.

Το νερό επομένως αυτή τη χρονική στιγμή, λαμβάνει ένα συγκεκριμένο χρώμα, καθότι δέχεται ενεργειακές επιρροές και από τα δύο άστρα, κι από τους δύο Ήλιους. Όπως επίσης, η ενεργοποίησις του νερού έχει να κάνει και με τα ενεργειακά πεδία και των δύο Αστερισμών. Και των δύο Ηλιακών Συστημάτων. Έτσι η ενεργοποίησις του νερού εκείνη την ώρα μας φέρνει σε ένα σημείο Συντονισμού της ανθρώπινης Ψυχής και του ύδατος και στα δύο Ηλιακά Συστήματα και αναγνωρίζει το σώμα μας το ύδωρ σαν το πρωτογενές υλικό. Χάνει δηλαδή το θαλάσσιο νερό τη γεύση του και γίνεται γλυκό … έτσι το αντιλαμβανόμεθα εμείς λόγω του Ενεργειακού Συντονισμού. Αυτό ονομάζεται Επιτολή του Σείριου"..

ΣΗΜΑΤΩΡΟΣ
Μ. Λαμπράκης
Nicos Kastanias

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.