Λάβρος ο Ν.Κακλαμανάκης κατά Αυγενάκη:""Σημεία και τέρατα από Αυγενάκη, ο Μητσοτάκης γνώριζε αλλά χρειάστηκε μια κάμερα για να φύγει""
Ο δύο φορές Ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, Νίκος Κακλαμανάκης, ξέσπασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος είχε διατελέσει υφυπουργός Αθλητισμού.

Με αφορμή τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ μετά την επίθεση σε βάρος εργαζομένου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ο Νίκος Κακλαμανάκης ανέφερε: «Χρειάστηκε εν τέλει μία κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού και πρόσφατα μέλους της κυβέρνησης, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων».

«Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας».

Και συνεχίζοντας, ο Νίκος Κακλαμανάκης επισήμανε: «Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό με παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους, σιωπή για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας "να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ" “θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό”, νόμος που δεν εφαρμόστηκε με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου ταλαιπωρία, ΙΚΕ αγροτοαθλητισμού με αναθέσεις από τον κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με στοιχεία, που είδαν το φως της δημοσιότητας».

Καταλήγοντας ο ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας σημειώνει: «Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες. Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το “σκοτάδι” των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας. Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο».


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.