Δεν καταφέραμε τον στόχο, σέβομαι την ψήφο διαμαρτυρίας δήλωσε ο Κ.Μητσοτάκης.....ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ



Το κόμμα μας δεν έφτασε τον στόχο που είχε θέσει, σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες του δηλώσεις, αν και σημείωσε ότι "η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε ποσοστό μεγαλύτερο από το άθροισμα του δεύτερου και τρίτου κόμματος"

"Ευχαριστώ όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμα φορά", πρόσθεσε. "Οι ευρωβουλευτές μας θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην αποστολή τους", υπογράμμισε. 

"Δυστυχώς η άνοδος της ακροδεξιάς αποτελεί μια πραγματικότητα και δεν αποτελεί εξαίρεση ούτε η Ελλάδα", ανέφερε. 

Σημείωσε ακόμα ότι "δεν μας επηρεάζουν επιχειρήματα πως η διαφορά από το δεύτερο κόμμα είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία των ευρωεκλογών", σημειώνοντας πως "ξέραμε ότι αυτή η μάχη ήταν πολύ δύσκολη"  

"Υπήρξαν πολλοί ψηφοφόροι που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα τους – με βασικότερη την ακρίβεια". 

Σημείωσε ακόμα ότι η αποχή είναι πρωτοφανής και δυσκολεύει την εξαγωγή συμπερασμάτων. 

"Ακούω τη φωνή σας και της εντολή σας – σας εμπιστευόμαστε αλλά προσπαθείστε περισσότερο. Αυτό θα κάνουμε", υπογράμμισε. 

Σημείωσε παράλληλα ότι "σε Γαλλία και Γερμανία κραταιά κυβερνητικά κόμματα υποχώρησαν δραματικά, ενώ στην Ελλάδα η Ν.Δ. παραμένει κυρίαρχη – 50 χρόνια από την ίδρυση της παραμένει η μόνη δύναμη στη χώρα που προσφέρει σταθερότητα σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς".

"Οι εκλογές αυτές είναι αφετηρία για μια νέα διαδρομή προς το 2027 – από αύριο στρφόμαστε με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα. Έχουμε τρία χρόνια χωρίς εκλογές, όπως η Ελλάδα του 2024 είναι πολύ καλύτερη από την Ελλάδα του 2019 έτσι και αυτή του 2027 θα είναι πολύ καλύτερη από του σήμερα", ανέφερε. 

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.