Καταγγελία Π,Γερουλάνου για την συμπεριφορά Κ.Χατζηδάκη:Αρνήθηκε να απαντήσει σε επερώτηση του ,επειδή υπήρχε αναφορά στον όρο «οικογένεια»Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο  βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος κατά του υπουργού  Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, καθώς ο τελευταίος αρνήθηκε να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση, επειδή σε αυτή αναφερόταν η λέξη «οικογένεια»!

Όπως καταγγέλλει ο Παύλος Γερουλάνος, την Παρασκευή 21 Ιουνίου κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την έρευνα κόλαφο Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ που τονίζει την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής για τη στήριξη του εισοδήματος της ελληνικής οικογένειας.

Κι ενώ η επίκαιρη ερώτηση έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου «1163 21/6/2024» και ορίστηκε η συζήτησή της για σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουνίου, το υπουργείο Οικονομικών αρνήθηκε να απαντήσει επειδή στην ερώτηση υπήρχε ο όρος «οικογένεια»!

«Την Πέμπτη 27 Ιουνίου το πρωί, ενημερωθήκαμε ότι δεν θα απαντήσει το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αλλά το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, γιατί ο τίτλος της ερώτησης έχει τη λέξη… οικογένεια.

Παρά τη γελοιότητα του επιχειρήματος, δεδομένου ότι όχι μόνο ο τίτλος, αλλά και το συνολικό περιεχόμενο της επίκαιρης αφορά στην έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ για την Οικονομία και την Απασχόληση για το 2024, το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών επέμεινε στη θέση του, ότι δεν τους αφορά η ερώτηση…» αναφέρει ο Παύλος Γερουλάνος χαρακτηρίζοντας αδιανόητη την αντίδραση για την επίκαιρη ερώτηση που τελικά δεν συζητήθηκε.

«Περιφρόνηση του Κοινοβουλίου και απαξίωση της λογικής, από έναν Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, που φοβάται να μιλήσει για τα αποτελέσματα της πολιτικής του. Όσο ενοχλητικές, όμως, κι αν είναι για αυτόν εμπεριστατωμένες μελέτες, όπως η Έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, δεν θα μπορέσει να τις αποφύγει. Θα είμαστε εδώ, για να του υπενθυμίζουμε τη δουλειά του» σημειώνει ο βουλευτής Α’ Αθήνας.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.