Ο κ.Μητσοτάκης «εξοπλίζει» τη χώρα με το …βρετανικό ακροβατικό σμήνος!!! Γκάφα για γέλια σε πανάκριβο σποτ της ΝΔ


Ο κ.Μητσοτάκης «εξοπλίζει» τη χώρα με το …βρετανικό ακροβατικό σμήνος!!! Γκάφα για γέλια σε πανάκριβο σποτ της ΝΔ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε ευκαιρία διαφημίζει αυτό που ο ίδιος και το κόμμα του η ΝΔ ,έχει ονομάσει «εξοπλισμό και θωράκιση της χώρας». Έχουμε πολλές φορές γράψει ότι αυτό το θέμα θα μας απασχολεί για χρόνια, γιατί η χώρα «εξοπλίζεται» με τουλάχιστον παράδοξο τρόπο. Για να το πούμε ευγενικά!

Μετά από τα, Rafale με …τον πυρσό της ΝΔ, σε αυτή την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών ο κ.Μητσοτάκης επανέρχεται και στην πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία του κόμματος του -που χρωστά μισό δις αλλά λεφτά βρίσκει για καμπάνια- έχει εντάξει και την «θωράκιση της χώρας»! Όμως στο σχετικό βίντεο έχει γίνει γκάφα που προκαλεί γέλια και κλάματα! Γέλια για την ασχετοσύνη του επιτελείου της ΝΔ για τα εξοπλιστικά και κλάματα για την επιβεβαίωση ότι ο εξολισμός της χώρας χρησιμοποιείται μόνο για επικοιωνιακούς λόγους και όχι για ουσία.

Στο βίντεο με το οποίο ο πρωθυπουργός μας λέει πόσο καλά θωρακίζει τη χώρα έχει συμπεριληφθεί τι λέτε; Το βρετανικό ακροβατικό σμήνος Red Arrow που βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα!!! Σου λένε οι επιτελείς του κ.Μητσοτάκη, «αεροπλάνα είναι κι αυτά, ωραίες φιγούρες κάνουν ,ποιος θα καταλάβει ότι δεν είναι δικά μας»;

Militaire News

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.